Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
- - - - - - - - - -
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, znam da idu, ja sam vecito na tom ringispilu, pa kad mi jedno zaskripi, drugo greskom podmazem
postavi nekad nesto tvoje, bas da vidim kako se kod tebe jurcaju logika i fotografija btw, hvala!
Nemam vise masinu, rasprodao sve kad sam se selio u inozemstvo, bilo mi kabasto da nosim sa sobom
Al u planu je nabavka nove masine, i da se ponovo aktiviram
e, da znas da si ti "kriv" za ovu temicu, koja je mnogo vise od ulicne fotografijeХвала ти Луњо за отварање ове теме.
Ми смо досада овах жанр углавниом провлачили кроз неколико различитих тема ( документаристичку, покрет и сличне.
Ова тема то све обједињује и вероватно ће да буде инспиративна за наше учеснике.
ala uzivammmm...
Oduševljena sam originalnošću,zabavnošću i duhovitošću vašeg sagledavanja ove fotografije da bih je stavila u "potpis"Кад је неко згодан, увек ће наћи место да седне. Свако ће да се понуди да буде столица.
Pogledajte prilog 479646
@In_ Di_ Ana
Драга Цурице.
Хвала Вам најлепше.
Наравно да можеш да користиш сваку моју фотографију, са коментаром. Лично сам заинтерсован да посетим ваше интернет странице, у колико не мислите да је то неумесно.
У то име, ево још једне из истог серијала, начињене само 5 минута раније. Њој је сад, видиш онај чудесни моменат, а око ње сви .... овај један је предебео, овај други има момка. Not Applicable. На срећу, за само 5 минута, нашла је себи пара.
Pogledajte prilog 479686