Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa potebno je da imas original igru.
Ako imas onda ides na multiplayer game i ides na join game, onda ces videti listu servera i ti udjes u neki.
Ako nemas original onda kada udjes u multiplayer i pritisnes console (~) dugme i ukucaj ovaj broj
195.228.156.200:28977 , ili negde na netu nadji neki server koji ne trazi original!
Ako imas nekih problema,pitaj!
Pokusao sam, ne pali, izlistam servere hocu da se prikacim i nece, pise mi CD key are used, please recconect later. Znam sta to znaci, ali kako da se prikacim na server da mi to ne pise.
To znaci da nemas original igru ili da neko ima tvoj originalni cd key sto je itekako moguce s obzirom na key-generatore....a to u svakom slucaju znaci da ne mozes da igras preko neta vec samo preko lan servera. Ja znam samo za 62.108.115.115:28960(www.igraonica.net) i 192.168.4.6:28960 i 28961(tdmch). Goku ti je naveo jos jedan pa ti se ukljuci na neki od njih, potrazi jos koji (javi ako nadjes)i igraj...