Call of Duty: Modern Warfare više ne može da stane na 250GB SSD-ove

Smartanabil

Buduća legenda
Moderator
Poruka
27.819
Call of Duty: Modern Warfare više ne može da stane na 250GB SSD-ove


Call of Duty: Modern Warfare je poznat po svojim velikim zakrpama za PC, Xbox One i PlayStation 4, ali je igra sada ozbiljno prevazišla 250GB za PC što je čini dovoljno velikom da više ne može da stane na pristupačne 240GB - 256GB SSD-ove.

Tokom avgusta, Call of Duty: Modern Warfare je dostigao veličinu od preko 200GB, sa zakrpama koje su sve češće sa veličinama preko 30GB. Tada je poslednje ažuriranje Call of Duty: Modern Warfare načinilo velikim 242GB, što je uz kompresovanje moglo da se smanji na 201GB. Međutim, od tada je igra postala još veća, što ju je načinilo prevelikom da se ažurira na 240/250/256GB SSD-ovima.

Čak i na konzolama, igra zauzima veliki deo 500GB ili 1TB HDD-ova koji su fabrički dostupni. Već sada skladišni zahtevi mnoge gejmere odvraćaju od Call of Duty: Modern Warfare igre i problem sa svakom zakrpom postaje sve gori.

Postavlja se pitanje kada će Call of Duty: Modern Warfare dostići svoju maksimalnu veličinu, da li će ažuriranja preći 300GB ili će Infinity Ward uspeti da smanji skladišne zahteve za popularni naslov? Studio će ovo morati da učini preko novih tehnika optimizacije ili uklanjanja starijeg sadržaja iz igre. Ukoliko se to ne desi, izuzeno veliki skladišni zahtevi će dovesti do toga da gejmeri prestanu da igraju Call of Duty: Modern Warfare.

Izvor: Overclock3d
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.