- Poruka
- 48.901
Хтела сам да ти нешто пошаљем од плет ал нисам умела
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
³Хтела сам да ти нешто пошаљем од плет ал нисам умела
Znaš koliko sam puta razmišljala o tome, ja pričam, a izlazi tekst, glasovni unos.Кад би могле говорне поруке, писање не иде..
Nisam videla, al nebitno. Verujem na reč. NE čitam notifikacije ne vidim citiranje i lajkove. Lajkovi me ne interesuju. Nisam zbog njih ovde.
ti si u postojanoj opasnosti od snjega.. sad ili kasnije...Dobar dan. Kod mene su pale prve pahulje, ali je stalo.
Mel, nemam VREMENA još mnogo. Kužiš stari moj?meil mi je nedostupan. Ne piši na pp. Vidi neko. I ne pričaj, ne pitaj ništa.Dobar dan. Kod mene su pale prve pahulje, ali je stalo.
Nakrcao sam si drva u kucu da danima ne moram izlaziti, frizider je pun i vode imam sto je najvaznije.ti si u postojanoj opasnosti od snjega.. sad ili kasnije...
Boldano mi je malo nejasno. Jesi li bila kad na nedavno ugasenom VN.u?Mel, nemam VREMENA još mnogo. Kužiš stari moj?meil mi je nedostupan. Ne piši na pp. Vidi neko. I ne pričaj, ne pitaj ništa.
Ne.Nakrcao sam si drva u kucu da danima ne moram izlaziti, frizider je pun i vode imam sto je najvaznije.
Boldano mi je malo nejasno. Jesi li bila kad na nedavno ugasenom VN.u?
Mnooogo! Kako da ne!Vikend se blizi. Znaci li vam to sta?
Takav je osjecaj radnom covjeku. Meni je skoro svejedno koji je dan. Imam jednom ili dvaput mjesecno obavezu i to je to.Mnooogo! Kako da ne!
Baš ništa.Vikend se blizi. Znaci li vam to sta?
Rijesi se sedla i odjasi u sloboduKo me je osudio na internet dozivotnu robiju? Isturpijacu resetke od vestacke inteligencije prirodnom. Spojiti se sa prirodom. Ona je tako prirodna. Nije vestacka.
Ni izlaci vikendom?Baš ništa.