- Poruka
- 32.796
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikom ništa i ono što mora.Dobro jutro svima. Sta se radi?
Penje se u potkrovlje, zakucavaju ekseri, jutro ko jutroDobro jutro svima. Sta se radi?
Dobro jutro svima. Sta se radi?
Uživam.Dobro jutro svima. Sta se radi?
Nikom ništa i ono što mora.
I ja cu uskoro
Sve sam pripremio. Sada cekam da mi dostave materijal da poslozim i kroz par dana cim mi susjed bude slobodan krecemo s radovima.Penje se u potkrovlje, zakucavaju ekseri, jutro ko jutro
Kod mene su sva drveca bijela. Isao bi malo u sumu da vidim i ostalo jer lijepo izgleda, ali se ne mogu trenutno maknut nigdje zbog ranije napisanog posta.Penje se u potkrovlje, zakucavaju ekseri, jutro ko jutro
sto su kod tebe drveca bijela to me ne cudi,no sad neznam esi li na moru iliti si mozda na planini,,,pozzKod mene su sva drveca bijela. Isao bi malo u sumu da vidim i ostalo jer lijepo izgleda, ali se ne mogu trenutno maknut nigdje zbog ranije napisanog posta.
Na planini sam. Cekam da mi stigne materijal pa cu uskoro dovrsiti sredivanje podkrovlja. Na more cu kad bude napadao snijeg samo cu se prije toga malo izgustirati spustajuci sa snowtubeomsto su kod tebe drveca bijela to me ne cudi,no sad neznam esi li na moru iliti si mozda na planini,,,pozz
Prvi put sam cuo. Odlicno je od pocetka do kraja.Obozavam ga
Najbolji i najlepši na svetu. Mađar.
Sirim se samo se ponekad zapitam zasto. Nekako bi mi bilo bolje da se opet vratim putovanjima jer sam ih skoro zanemario.ok .. da sam jos malo O)K ne bi skodilo no raspolazes s onim sto imas..idemo dalje..
mozda bi ti to bio najbolji potez s jedne strane, a s druge svako od nas zeli da se jednom smiri sa svime sto u tom kontekstu pripada..da ne pominjem..Sirim se samo se ponekad zapitam zasto. Nekako bi mi bilo bolje da se opet vratim putovanjima jer sam ih skoro zanemario.
E, a ja sam zaljubljena u njega. Al ozbiljno.Prvi put sam cuo. Odlicno je od pocetka do kraja.
Ja ga bas ne obozavam jer sam musko
Imaš kuću i na planini i na moru?I ja cu uskoro
Sve sam pripremio. Sada cekam da mi dostave materijal da poslozim i kroz par dana cim mi susjed bude slobodan krecemo s radovima.
Ne znam sta ce mi toliko prostora, valjda je i mene sustigla moderna megalomanija.
Sta si tinejđerica?E, a ja sam zaljubljena u njega. Al ozbiljno.
Nista specijalno. Sirotinja samImaš kuću i na planini i na moru?
Pošto košta prikolica?Sta si tinejđerica?
Nista specijalno. Sirotinja sam
Imam i kamp prikolicu u slucaju da mi zafali prostora
Moja je totalna socijala i pred cca 4 godine sam je platio polovnu oko 500 eura. Duga je 5.80 m i siroka oko 2.10 mPošto košta prikolica?
Aristokracija, a ne klosarcina kao jamoja je Hobby 505 i kosta negde oko 6000 ..toliko sam je kupio dve spavace levo i desno i plus tenda i jos dva lezaja..odozgo ima pokrov od kamionske cerade.. tu negde u blizini je i kamp prikolica..