- Poruka
- 77.714
Kod tebe bi uvenuo i narcis beliNeka se snađe sama, pa neka ide ako ima bolje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod tebe bi uvenuo i narcis beliNeka se snađe sama, pa neka ide ako ima bolje.
Nisam ni ja.Nekako nisam iz te priče. Mada slučajno imam neko cveće. Nijedno u kući, ali u predsoblju da. I raste, kad nauči da brine o sebi.
E da, kažu kad ukradeš super napreduje. Meni, naravno, nikad nije palo na pamet da kradem.Nisam ni ja.
Dokazano više puta.
Ali zato kaktusi rastu ko ludi, posebno oni koje sam "ukrala"....
Čim ovako lažeš znači da i kradešE da, kažu kad ukradeš super napreduje. Meni, naravno, nikad nije palo na pamet da kradem.
Što sam tebi hleo dati...Kod tebe bi uvenuo i narcis beli
Ko krade taj i ima. A ja nemam.Čim ovako lažeš znači da i kradeš
Kad krades cokolade.. ukradi bager neki.Ko krade taj i ima. A ja nemam.
Ja imam dva ona voštana cveta, ne znam tačan naziv. U dve saksije na dva mesta, a užiljena u isto vreme. Jedno je bar duplo veće od drugog. Mislim da sve utiče, i mesto, i veličina saksije, i kakva je biljka bila na početku...Ima nešto i od mesta gde je cveće posađeno. Ima tri biljke, nzm koje, iz isog rasadnika, posađene dok su bile mladice, dve su se baš lepo razbokorile, treća jedva da se i razvila ali napreduje....
Nemam ni čokolade.Kad krades cokolade.. ukradi bager neki.
Jel imaš onu paralicu sa kuglicom?Ја да цепам даље
Скалпел, лакше ми је, некад убодем па распарам некад неJel imaš onu paralicu sa kuglicom?
I farmerke obično imaju onaj lanac bod, samo stranu dok ubodeš, posle ide ceo šav.
A čekaj, šta praviš? Ima na Fb grupa sa recikliranjem teksasa, svašta rade.
Još uvek?Ја да цепам даље
Ne da im smajli srce.
Kad otkriješ paralicu, pitaćeš se što nisi ranije. Ali da ne navaljujem...Скалпел, лакше ми је, некад убодем па распарам некад не
Чек да нађем слику
Ма имам их неколико ал ми нешто не иде, дебео је конац а можда су тупе.Kad otkriješ paralicu, pitaćeš se što nisi ranije. Ali da ne navaljujem...
Suknja je divna!
Имам, шила сам и ранчеве и торбе и свашта нешто ал сад ми за ове сукње треба доста материјала и различитих, на преклоп је.Još uvek?
Koliko si farki već rasparala i iseckala.
Sad se nadovezujem na pitanje koje je postavila Red, imam par lepih tašni(torbica) napravljenih od starih farki.
Uslikaj kad završiš.Имам, шила сам и ранчеве и торбе и свашта нешто ал сад ми за ове сукње треба доста материјала и различитих, на преклоп је.
Kušaš Natu?Otiso sam. Ionako niko od vas ne zna da spremi sarmu.