- Poruka
- 49.626
Ноуп, са модераторком, одма после је аванзовала.Popodne sa supermoderatorom, ulje na platnu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ноуп, са модераторком, одма после је аванзовала.Popodne sa supermoderatorom, ulje na platnu.
Odvedi je kod Mira na kupanjeДа је поведем со Столова, коње да види, одма ће за админа да је поставе
Gde ti vidiš beograđane?Beograđani u šoku. Postoji priroda. Spavaš li mirno Beogradu na vodi?
Kruži legenda da i dalje lutaju...Lutaju po magliču u magli
Zar ne počnemo sve u nekom momentu da ličimo majke ili neke druge nama bliske ženske osobe, neka reč, neki pokret, pojedina misaoАјаоо, почињем да личим на моју мајку
Danas sam razmišljala o ovoj seriji kako bih mogla da je odgledam.Je je.. pisalo u beležnici profesora Miškovića
Ne znam za seriju mislio sam na knjigu.Danas sam razmišljala o ovoj seriji kako bih mogla da je odgledam.
Ima knjiga?Ne znam za seriju mislio sam na knjigu.
Ma gde pričam. Eventualno kad se prevrne s prozora jer je previše suva, kažem joj da nije normalna.Koliko znam orhideja je izuzetno osetljiva i zahtevna...
Svaka čast.
To znači da ti ona odgovara
Možda bude čudno
Pričaš li sa njom?
Kakav nedostatak empatije.Ma gde pričam. Eventualno kad se prevrne s prozora jer je previše suva, kažem joj da nije normalna.
Eto, ipak joj nešto kažeš.Ma gde pričam. Eventualno kad se prevrne s prozora jer je previše suva, kažem joj da nije normalna.
Nisam je ja terala da skače s prozora.Kakav nedostatak empatije.
Što joj nisi namestila merdevine da sidje sama...kad je vec pocela da bezi od tebe..Nisam je ja terala da skače s prozora.
Nekako nisam iz te priče. Mada slučajno imam neko cveće. Nijedno u kući, ali u predsoblju da. I raste, kad nauči da brine o sebi.Eto, ipak joj nešto kažeš.
Sećam se babe, dvorište bilo puno cveća i u baštici i na simsovima
Kad je zaliva cveće, te im priča, te im tepa, nekima je i pretila, svo cveće je raslo, napredovalo, bokorilo se
Kad je umrla, i cveće je počelo da vene iako sam ga redovno zalivala i povremeno i pričala....
Neka se snađe sama, pa neka ide ako ima bolje.Što joj nisi namestila merdevine da sidje sama...kad je vec pocela da bezi od tebe..
pa kaze ja sam nezan cvet i pandorina kutijaNekako nisam iz te priče. Mada slučajno imam neko cveće. Nijedno u kući, ali u predsoblju da. I raste, kad nauči da brine o sebi.