dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 68.225
Продала се! Нажалост, у сваком житу има кукоља.Ta Rada je nekad bila kod radikala, tad je bila super.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Продала се! Нажалост, у сваком житу има кукоља.Ta Rada je nekad bila kod radikala, tad je bila super.
Ma kada udariš motkom po razređenim gomnima sve smrdi naširoko.Ta Rada je nekad bila kod radikala, tad je bila super.
Ajde...tvoj Vučić nije?Продала се! Нажалост, у сваком житу има кукоља.
o cemu pricas ?Naravno da je taj ustav bio destruktivan za nas.
Bas kao sto pojedinac moze da se nadje u neprilici, pa pokusa da iznadje naj bolje resenje,srbija je imala nekih 15-ak godina da se sabere.
Зато Нешко јер је север КиМ припадао недићевој Србији. Са остатка КиМ су Срби итекако протеривани, а по ослобођењу Броз је забранио повратак.Autorska
Isto je Ibarski most u KM i tada bio mesto obračuna Srba i šiptara čak i muslimani sami pričaju gde sam lično čuo kako je Sever Kosova uvek bio Srpski.
Pa šta se onda ovo događa pod režimom Vučićevim?
Zašto ovo Srpski narod ne zna?
Zašto dozvoljava ovom režimu da ga obmanjuje i laže kako je neko prethodni kriv?
Zloba nikada nije imao zelju za iskrenim razgovorom sa slovencima.o cemu pricas ?
svako ko se usudio da postavi pitanje zasto ustav deluje destruktivno samo po srbiju je odmah istog trena nazivan poznatom mantrom - veliko srpskim hegemonistom!
par clanova sanu se usudilo to pitati i odma je napravljena hajka na sanu toliko ludilo da je pocetkom osamdesetih odma posle smrti tita STAMBOLIC ZABRANIO PROSLAVU 100 godina od sonivanja najstarije akademije nauka na balkanu!
vrsena je sveospta haranga na SANU.
velika zasluga bg drugova i stambolica koji su se trudili dobro podlizati kardeljovim naslednicima, dolancu i ekipi...
nije se moglo, nisu dali , diktaturom i harangom pljuvanjem sanu ....
znas ti to odlicno. a potom raspad sfrj je zavrsna tacka na J tj na ustav iz 74te...
ok i tu je titoisticka udba imala svoje igrace pa je na tudjmanove zenge i hos paravojsku, odmah napravljen tas na vagi pa se salju tigrovi arkanovi, giska ispred draskovica i spo.... da pomognu tudjmanu u vihoru rata da rasplamsaju mrznju i krvoprolice...
zapad je svo vreme bio anti srpski. to su cinjenice.
bio ti slobo pero djoko, ti si srbin , tada si bio za rasturiti i kraj price... inace niakdai m ne bi stvorili drzave poput hrvatske recimo....
prvo to proglasenje slovenije i rhvatske nije priznala ni evropa iz prve vec je to stopirano na tri meseca prvo...Zloba nikada nije imao zelju za iskrenim razgovorom sa slovencima.
Samo je pretio, bez osnove, jer tada nije imao ni logistiku ni vojsku pa ni RAZLOG za rat.
Jedino sto je ponavljao je "Ne damo Jugoslaviju!".
kosovo je spakovano u ustavu 74 teOvako.Svi znamo gde nas je dovela zlobina Nedam politika.
Kapetnekosovo je spakovano u ustavu 74 te
a to sto su siptari trazili imali su sve do 1989 i tamo su tada proterival isrbe koji su se sve vise odseljavali
drugo aj nek tak otra\e nesto u nemackoj siftari i turci...
to ce da se vrati. upamti to.
vrati.
nemoj mi pricati o pocetku ratova u sfrj. znam ja za tu mantru na koju nasedas. to o srpkoj hegemoniji, o agresiji...
pa vidi ja sam u rs dobrovoljno isao u vojsku rs. od pcoetka maltene samog.
tamo ti je je potpisan bio mirovni sporazum , tj u lisabonu... izmedju mate bobana karadzica i alije, kutijerov mirovni sporazum.
on se skoro i nije razlikovao od dejtona, sustiniski je to , to.
ali usa se uabcuje u igru i alija povlaci na nagovor njihov, potpisa sa sporazuma i odvlaci u CETVOROGODISNJI RAT NAROD BiH
a oni danas najvise tamo prde o toboz srpskom agresoru...
nemoj molim te.
Da nije bilo od početka 1991 u hrvatskoj oduzimanja 40 000 stanarskih prava nosiocima u drustvenim stanovima srbima, i otpuštanja sa posla srba.Kapetne
Trebli ste da ih pustite da se otcepe.
Ta Rada je nekad bila kod radikala, tad je bila super.
Sad igra šotuBas tako , da joj Vucic ponudi neku funkciju odmah bi promenila plocu ko ona Milica Zavetnica…
Pa sta … Ne dam Gazivode, KiM tablice ostaju ovo, ono …Iz 2018...
Ministarstvo vojske Slovenije (novooformljeno), 23.03.91'Da nije bilo od početka 1991 u hrvatskoj oduzimanja 40 000 stanarskih prava nosiocima u drustvenim stanovima srbima, i otpuštanja sa posla srba.
Da nije bilo ubijanja srba u proleće i rano leto u vukovaru dosta pre otvorenog sukoba sa jna kada je ubijeno do 200 civila srba a niti jedan hrvatski civil.
U srbiji 1992 su svi građani otkupili stanove za tepsiju ribe. A hrvati su nastavili da rade u drustvenim preduzećima gde neki i dan danas rade.
Sto se tiče BiH, sve tri strane su prihvatile kutijerov SPORAZUM, iznet im je 21 i 22 februara. Srbi i hrvati su potpisali ubrzo a muslimani su imali neku primedbu oko kantona. Potpisali su 18 marta!!!
To je bio sporazum o zajedničkoj drzavi!!!
Sustinski identičan Dejtonu uz to SPORAZUM JE BIO POVOLJNIJI ZA MUSLIMANE OD DEJTONSKOG!
Umesao se potom americi ambasador cimerman i ALIJA POVLAČI POTPIS!
Time je narod u BiH gurnut od strane ALIJE U KRVAV CETVOROGOSISNJI RAT
ppdswticu te da su u tom trecem mesecu 1992 iz sl broda u bos brod i posavinu upale Ustase, HV bojna iz rijeke i osijeka (to nije agresija jel) i cinile pogrom nad srbima u posavinu pogotovo u Derventi gde je bila poznata azra basic azra dva noža iz HV bojne rijeka... Sekla usi muda... Isporucena iz kanade...
A onda smo mi agresori.
Molim te nemoj.