Čak ni za vreme II svetskog rata pod Nemcima balisti nisu mogli da proteraju Srbe sa Severa Kosova a pod Vučićem se uveliko događa

nesko101

Elita
Poruka
19.106
Autorska
Isto je Ibarski most u KM i tada bio mesto obračuna Srba i šiptara čak i muslimani sami pričaju gde sam lično čuo kako je Sever Kosova uvek bio Srpski.
Pa šta se onda ovo događa pod režimom Vučićevim?
Zašto ovo Srpski narod ne zna?
Zašto dozvoljava ovom režimu da ga obmanjuje i laže kako je neko prethodni kriv?

Autorska
Isto je Ibarski most u KM i tada bio mesto obračuna Srba i šiptara čak i muslimani sami pričaju gde sam lično čuo kako je Sever Kosova uvek bio Srpski.
Zašto dozvoljava ovom režimu da ga obmanjuje i laže kako je neko prethodni kriv?
jesi li to prijavio miliciji?

Zanimljivo je to da sto vise izdaje SrBstvo i sto vise radi protiv interesa Srbalja, zauzvrat umesto da dobije zatvor on na svakim izborima dobije sve vise glasova.
Ko je onda lud on ili narod sto glasa za njega?
Šiptar koji brine o Srbima. Dirljivo.

Autorska
Opet Neško i neškovske teme. Ako ovako nastaviš na kraju ćeš zamrzeti i samog sebe, samo zato što te Šiptari mrze.

Predao Vučić sever Kosova kao i prethodnih 8 hiljada puta. Tj potpuno, ali predaće još nekoliko hiljada puta isto tako potpuno.

A za to vreme ćifše sve nešto skromno odbijaju i kažu "nećemo bre Aco taj sever, ma vratićemo ti bar pola Kosova, samo nam ne uvaljuj taj sever, u pićku mater".

I tek će da izda Kosovo, iako ga je već izdao i prodao 20 hiljada puta od 2012.

:hahaha:

Autorska
Predao Vučić sever Kosova kao i prethodnih 8 hiljada puta. Tj potpuno, ali predaće još nekoliko hiljada puta isto tako potpuno.

A za to vreme ćifše sve nešto skromno odbijaju i kažu "nećemo bre Aco taj sever, ma vratićemo ti bar pola Kosova, samo nam ne uvaljuj taj sever, u pićku mater".

I tek će da izda Kosovo, iako ga je već izdao i prodao 20 hiljada puta od 2012.

:hahaha:
Rejting mu je u konstantnom padu, poslednjih 3 izbora.
Zato ih skoro nece ni biti.
Ajde Neško da nas podsetiš šta je Šiptarčinama zbog ovoga tvoj Dos žuti ljubljeni i neprežaljeni ono uradio pre 20 godina? Behu zbog ovoga sravnili Prištinu? Koliko ih je Rada od Tri Tone zbog ovoga ono beše streljala? :think:

Ajde Neško da nas podsetiš šta je Šiptarčinama zbog ovoga tvoj Dos žuti ljubljeni i neprežaljeni ono uradio pre 20 godina? Behu zbog ovoga sravnili Prištinu? Koliko ih je Rada od Tri Tone zbog ovoga ono beše streljala? :think:
Vremenom se toliko prikaziješ da si gluperda da mi se povraća sada.

Zanimljivo je to da sto vise izdaje SrBstvo i sto vise radi protiv interesa Srbalja, zauzvrat umesto da dobije zatvor on na svakim izborima dobije sve vise glasova.
Ko je onda lud on ili narod sto glasa za njega?
Ništa dok vi šiptari ne izađete na izbore u Srbiji.

Back