Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goscica:Pogledaj na www.herbateka.com , ima puno zanimljivih i korisnih stvari...
Nema na cemu, poz.!VANJA 011:Goscica:Pogledaj na www.herbateka.com , ima puno zanimljivih i korisnih stvari...
Puno hvala!
Obavezno, mada sam naisla na podatak da moze slobodno da se pije i 3x dnevno po solja caja...gigule:evo ja!
mada sam ovih dana malo lenja ali volim čaj i pijem ga rado.Biljni, bez ikakvih dodataka izuzev možda Šveden bitera.
Volim mentu a i dobra je za varenje,pa mešam mentu i koprivu jer je kopriva višestruko korisna.
Takođe pijem čajeve od kamilice,majčine dušice i hajdučke trave.Pravim sama mešavine ili čiste,zavisi....
Planiram da kupim i zeleni čaj jer kažu da je dobar antioksidans...Jednom dnevno umesto kafe,a?
Goscica:Skoro je otkriveno da je zeleni čaj 100 PUTA VEĆI ANTIOXIDANT od vitamina C !!! :shock:
gigule:Dakle zeleni čaj ne piti vreo nego mlak...Hvala![]()
E i ja, sem hibiskusa i shipka, u njih volim da stavim kasicicu meda.gigule:E ja sam tu bez zahteva.Pijem čaj uvek čist,bez bilo kakvih dodataka osim kao što rekoh,Švedena.
Kopriva je odlicna.Koristi se protiv proliva , reumatizma, kamena u besici, opadanja kose, malokrvnosti, alergija.Hlorofil iz koprive povecava snizen krvni pritisak i dovodi ga u normalu...VANJA 011:Šta mislite o čaju od koprive?
Bas sam veceras u Maxiju u beogradjanci nasla nemacki uvozni u filter vrecicama, 25 kom, oko 100 din.Skuvala sam ga i dobar je...Inace ima i u C marketu, zacin C je proizvodjac, pise da je I kvaliteta i isto je u filter vrecicama, 20 kom. oko 30 - 40 din.sanja:gde u bg da nadjem pravi zeleni caj? nesto mi se ne svidja kad vidim da je proizvodjac u vojvodini. mozda je to ok caj ali nigde ne pise poreklo a bas sad da se gaji kod nas...
Da...zeleni caj je mnogo bolji ukoliko nije u kesicama... ja ga kupujem u prodavnicama zdrave hrane, imaju ga u pakovanju od 50g i to naravno traje ukoliko znate pravilno kuvanje zelenog caja, a to je da ga ostavite u vodi 5 minuta (prilikom prvog kuvanja), ne vise, i opet te iste listice iskoristite u sledecem spremanju caja s` tim sto ga ostavite u vodi 8-9 minuta...carobnica2004:A gde naci dobar zeleni caj u Beogradu, a da nije u filter kesicama?