Ksenija Princip
Početnik
- Poruka
- 13
Sama si dala odgovore kada kazes...
Rekla si da si povucena i cutljiva, sta je tu lose?
Imas pravo biti povucena i cutljiva ...dalje...
Kazes ne umes se ponasati prema cijim kriterijumima???
Razmisli o tome... Neko je povuceniji neko ne... sve je to svar licnosti karaktera i sve je to normalno...
Evo sama kazes da mislis da previse razmisljas o stvarima koje bi trebala biti spontane...
Jednostavno nemoj previse razmisljati o tome.... ponasaj se spontano...
Zasto unapred razmisljas o tako banalnim stvarima...
prica treba isto biti spontana...
ako ti se ne prica cuti slusaj...
Zasto mislis da ces ispasti dosadna nezanimljiva?
Pa i da ja tako sta te briga
Ceni sebe ....
Ako se najbolje osecas kaqo sam mozda jesi asocijalna...
Ili imas strah od ljudi???
cega se plasiti uvek ce biti ljudi boljih i gorih od tebe
Evo pa razmisli
pozz
Generalno gledajući ljudi koji su šutljivi i povučeni, koji ne znaju iznjeti svoje mišljenje ostavljaju loš utisak kako na sagovorika tako i okolinu. Nikada se nisam osijećala kao takva osoba, do prije izvesnog vremena kad sam shvatila da sam ja jedna od njih. Mislim znam, sve je to u mojoj glavi. Sreća je stvar izbora. Ali ne mogu da se otrgnem tih misli. Znam ja da trebam da budem opuštena i spontana, da ne razmišljam o banalnim stvarima. Ali kako??
Dobro si pitanje postavila: "Imas strah od ljudi?" Mislim da imam. Osijećam se totalno nelagodno kad sam u nekom društvu. Samo želim da završim razgovor što pre, da nestanem. Uvijek nadjem za sebe neki razlog ili izgovor što se nisam više potrudila (tipa boli me glava, gladna sam, nisam raspoložena ovaj put) ali shvatila sam da je tako svaki put i da je problem u meni, mome stavu.
E sad meni treba nešto da odagnam te misli, da budem spontana.