Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam bas ni odakle Da krenem, Ali evo odavde.. pre dve godine sam upoznala decka (dosta starijeg od mene) koga sam ubrzo zavolela više od sebe same (greska). Vremenom kroz dve godine, on je mene pretvorio u ličnog roba. Razvio je mazohizam u meni (verovatno sam ga ja imala zbog oca tiranina), naučio me da volim BDSM igre, da mu bivam potčinjena. Ja sam, bukvalno živela da mu udovoljavam. Ispunjavala sam njegove želje, koje su se kosile sa mojim egzistencijalnim normama samo da bih njemu udovoljila. No vremenom sam sumnjala da me vara. Ubrzo sam i otkrila da je istina. On je postajao sve hladniji prema meni.. i ta agonija je trajala poslednjih godinu dana, s tim da je on mene držao na povucu (bukvalno i metaforicki) to vreme. Ja inače patim od klinicke depresije, ali on me je naterao da prestanem da pijem citalex, dok sam bila sam njim, sto je opet bila greška.
Poslednih godinu dana, sam živela sa njim, a svakoga dana imala epizode depresije, propadanja, što je njega nerviralo, a mene još više guralo na dole.
U jednom momentu sam dobila napad panike. Vrostala i plakala, bejah ubedjena da cu umreti, i tako mu rekla da ga ostavljam. On je hladnkkrvnk rekao: "kako god". E sad, ta sloboda koju mi je on pružio je za mene agonija. Ja sam ubedjena da bih mu se vratila čak i ako znam da me vara. Toliko mi je bilo loše da sam pokusala da izvršim samoubistvo. Ponovo pijem antodepresive, sada sam kući kod svojih, ali ne spavam već šesti dan. Bromazepam mi deluje nekih tri sata, mozda, a ostalo vreme provodim u kajanji što sam raskinula sa njim. Osećam kao da je jaka droga, i da ss skidam sa njega. Moze li neki savet kako da se preživi ovo?

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Forum Krstarice mobile app

isključim fejsbuk, ulogujem se ovde. zavisna sam od interneta, tražim pomoć na istom :dash: neka neko udeli neki savet, dok je još moguće :lol:

Izađi i ulovi nešto egzotično, onako :zper:

Da te snadje ovaj moj "mali problem sa leptirima" shvatila bi da nije mali uopste .

I nema ih danas :srecna: .

Ali ih kod mene ima živih još, a primećujem da padaju mrtvi , onako sami od sebe :eek:, koje su to živuljke :neutral:

beziii...dok jos nije kasno....izlazi iz kuce

Isterala muža :zcepanje:

Svratila samo da vidim šta se dešava.
Još uvek čekate red kod doktora :aha:

A došla si, doktori na skijanju na vodi :mrgreen:

Nema leptirova nocnih :srecna: .

Kakvo je stanje kod tebe Kasnilice?

Kod mene ovako: ubila sinoć jednog Dobro sakrivenog, ispo tostera :sad2::sad2:, jutros vidim jedan se okačio na zavesu :dash: ... i tako. Kad nemam ukućanina :lol:

Kod mene macka dezura nocu :lol:
Ti što se šepuriš s tom macom, daj je na uvid, da ti neko i poveruje :mrgreen:

Ptico Kasnilice isprskaj onim sto sam i ja -vidis nema ih unutra :srecna: .

Nema ni ukucanina otisao :zcepanje: nadam se nece biti leptirova/lepita :rtfm: dokle vise :rtfm: .

Kako je ispravno leptirova ili leptira? :think:

-----------------------------------------------

Gledam Rolerijada u BG-u a ja nisam tamo :sad2: da sam znala otisla bih da gledam :sad2: .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back