Cheshire Cat
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....
Pod hitno mi je potrebna terapija.
Borče, usreći me malo.
Ili mi bar preporuči psihijatra.![]()

Кети, зашто не трепћеш![]()

Staračka katarakta.
Odlučila sam da ne gubim vreme ni treptajem.![]()
Nema nikoga
.Ima, ima ... Jedna ponovo treptava.
Treba li nekome nešto? Savet, razgovor ... osmeh?
Moze meni jedan osmeh, nista ne kosta a mnogo vredi.
Zdravo, Nemi Sufleru.
"Nekada davno smo bili otvoreni, nesputani, iskreni i spontani i..., kao deca naivni i u toj prirodnosti ..."
Nije to baš bilo tako davno, a možda i još postoji.
Evo ovo ce da zvuci totalno bezveze al aj i ja moram nekoom da kazem...
1. problem : mislim da sam lezbejka(nije da je ovo neki veliki problem za mene, samo sam jako zbunjena jer stv ne znam kako da postupim sa ovim osecanjima koja imam prema istom polu)
2. problem : svi moji vrsnjaci me nerviraju (imam 15 godina i nije sad da se hvalim -uopsrte mi to nije cilj- niti da govorim da sam bolja od ostalih ,cak i zavidim mojim vrsnjacima , al mene jako nervira skoro svaki stav od nekog mojih godina i naravno ja ne mogu da iznesem svoje stavove jer bi svi onda rekli da sam ja cudna i da ih nervira kako pametujem , isto tako mnogo mi vise prija razgovor sa razrednom nego sa nekim mojih godina , nemojte pogresno da me shvatite imam ja dosta drugara i drugarica al jesnostavno sa malo njih se slazem u vezi mnogo toga -sad ne zelim da nabrajam sta sve to- , tu jos vise doprinosi to sto mislim da sam lezbejka jer kad cujem kako vecina mojih vrsnjaka prica o homoseksualnosti zelim samo da se iskljucim i da ne mogu da cujem sta procaju)

Ima, ima ... Jedna ponovo treptava.
Treba li nekome nešto? Savet, razgovor ... osmeh?

Caneta si našla...Pa on je terorrristaaaa! ! !(Izrečeno njegovom afektacijomSloboda ili ništa
Sloboda ili ništa
Sloboda ili ništa
![]()
)