Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih, nego bruSZli ne ume :aha:

Ok pametna si imas IQ 146, provalila si sta zapravo znaci moj nick :roll::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Nekada su svi mogli to da provale jer sam imao na avataru Bruce Lee-a, pa je 60% ljudi provaljivalo to, ali danas kada na avataru imam Boyku ti da provalis da moj nick to znaci - MISLIM SVAKA TI CAS' ALAL TI VERA TAKAV COVEK SE VISE NE RADJA.....Tesla, pa besmrtna, pa sledeci tek za 300 godina,:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Ljudi prestanite vise da LJUDIMA NABIJATE NA NOS KAKO STE VI PAMETNI I UVIDJAJNI PA ZNATE DA RESAVATE MISTERIJE NECIJEG NICKA!

Kako ja nikom ne menjam nick i zovem ga onako kako je napisao? Ispostujte barem neciji nick !!!!!!!

Ako sam bar za nesto zasluzan na Forumu Krstarice a da mi to niko ne moze negirati onda je to sto sam MNOOOGE KORISNIKE PRIMORAO DA UKLJUCE BAR 2% MOZGA I PROVALE STA MOJ NICK ZAPRAVO ZNACI.....Znaci bolje i to nego da gluvare i da samo fizikalisu - tipkanje tastature a mozak na ispasu!
:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Ok pametna si imas IQ 146, provalila si sta zapravo znaci moj nick :roll::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Nekada su svi mogli to da provale jer sam imao na avataru Bruce Lee-a, pa je 60% ljudi provaljivalo to, ali danas kada na avataru imam Boyku ti da provalis da moj nick to znaci - MISLIM SVAKA TI CAS' ALAL TI VERA TAKAV COVEK SE VISE NE RADJA.....Tesla, pa besmrtna, pa sledeci tek za 300 godina,:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Ljudi prestanite vise da LJUDIMA NABIJATE NA NOS KAKO STE VI PAMETNI I UVIDJAJNI PA ZNATE DA RESAVATE MISTERIJE NECIJEG NICKA!

Kako ja nikom ne menjam nick i zovem ga onako kako je napisao? Ispostujte barem neciji nick !!!!!!!

Ako sam bar za nesto zasluzan na Forumu Krstarice a da mi to niko ne moze negirati onda je to sto sam MNOOOGE KORISNIKE PRIMORAO DA UKLJUCE BAR 2% MOZGA I PROVALE STA MOJ NICK ZAPRAVO ZNACI.....Znaci bolje i to nego da gluvare i da samo fizikalisu - tipkanje tastature a mozak na ispasu!
:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

:huh:

aj sad sve to samo krace, daj sustinu... :aha:

e sad se shalim nego jasno je da je tvoj nick igra reci... a sta moj znaci :ceka:

Poslednja izmena:
Sta vam smeta pink, ne gledaj te ga...

Bog nam je dao slobodnu volju da je koristimo...

Ih pink smeta Saint ona je to rekla....Nemoj da joj protivurecis nece vise da se udruzuje sa tobom posle kada se raspravljate samnom:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tako to funkcionise na forumu - forumska psihologija ako neog branis i slihtas mu se njegov superego mora da odgovori tako sto ce on i tebe braniti...Isto vazi i za obrnut slucaj:rtfm::mrgreen:

Bas to! Tako je!
Eto jel vidis?Ja kazem kada je neko u pravu bez obzira ko je.....

a uskoro cu objasniti mehanizam delovanja ove recenice "pih sto ne ugase pink" i sta zapravo to znaci ali sada nemam vremena za strucno pisanje, mogu samo nekoga na brzinu da izvredjam, nauka zahteva vreme! :hahaha::rotf::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hvala :malav:
aj objasni :ceka:

meni je jasno al ne umem da objasnim...

Poslednja izmena:
Pa krace - zasto ljudi imaju neopisivu zelju da raskrinkaju moj nick???? Ja sam ga veeeoma tesko i mikotrpno smisljao i mislio sam da nece niko da provali, ocito je da sam zanemario i da ima i ostroumnih ljudi....

Nije u pitanju zelja, makar moja, nego jednostavno pisem sta zapazam...
meni upada u oci ovo zli... zasto vuces na zli... mogao si nesto drugo da upotrebis...

brine me to što utiče na omladinu, ništa više, ja ga lično izbegavam ne odgovara mi program.
ali deca koja tek treba da odrastu, formiraju svoju ličnost, gledaju one kretene kako se blamiraju i misle da je to ok :(

Utice sve, tesko je ograditi se potpuno od zla... zato treba uciti dete sta je dobro a sta zlo... da i ono nauci da izbegava zlo...
Bice ga uvek u raznim oblicima, makar za sada...

Utice sve, tesko je ograditi se potpuno od zla... zato treba uciti dete sta je dobro a sta zlo... da i ono nauci da izbegava zlo...
Bice ga uvek u raznim oblicima, makar za sada...

pa jeste, ali mi se čini da je mnogo manje edukativnog sadržaja na tv-u nego što je bilo ranije. ili možda tripujem.
a na pinku ga svakako nema ni u tragovima, što zabrinjava. isto kao onaj časopis bravo koji čitaju klinke a uči ih pozama u sexu,
zadovoljavanju dečka na milion načina, i tek u ponekom broju o kontracepciji. i to ako se sete. ipak je zadovoljstvo najbitnije :roll:

pa jeste, ali mi se čini da je mnogo manje edukativnog sadržaja na tv-u nego što je bilo ranije. ili možda tripujem.
a na pinku ga svakako nema ni u tragovima, što zabrinjava. isto kao onaj časopis bravo koji čitaju klinke a uči ih pozama u sexu,
zadovoljavanju dečka na milion načina, i tek u ponekom broju o kontracepciji. i to ako se sete. ipak je zadovoljstvo najbitnije :roll:

Meni se cini da je sve isto... sada makar imamo izbor zbog kablovske... a i izbor da nesto ne gledamo...

Pa hajde, smekerke, kad vam je dobac najdalje da vratite ono sto je receno i u tome vidite neko nadmudrivanje koje ima svrhe, a zapravo je ono zensko nekreativno koje je vise nego evidentno, recite da li ste ikada videle zlo u sebi, ili je uvek zlo okrenuto protiv vas?

Mislim, i ja se ovde glupiram sto mislim da cete biti u stanju da shvatite. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back