gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
neki covek u belom mantilu te leci"
Bezveze.
Oću da me leči neko sa leptirmašnom i lulom.
Il bar onako kako sam navikla.

Jel' se lečenje računa čak i kad nije zvanično? Mada vidar poseduje sve sertifikate?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki covek u belom mantilu te leci"

kasnis, sad je dvor![]()
Ma i on mi je psiholog..njega to najviše treba da zanima..to je svojevrsni psihološki eksperiment...kako se rulja ponaša u zatvorenom prostoru..![]()
To sam doktorirao jos kao brucos...Nije vise zanimljivo....Sta sad treba da napisem doktorsku disertaciju o Milosu Bojanicu??
Svaki rijaliti sve iste face....Sve isto,,,Eksperiment uvek isti....

Napiši...možda dobiješ Nobela..![]()

A ja se kladim da si ti Milos Bojanic! Samo te on moze prevazici u losem ponasanju.....
.... .... ...Daj odluči jesam ja Miloš Bojanić ili nisam..Ps sta ti radi zena, jel budna??
Nesto se ona mnogo interesuje za mene, tj nesto je ja mnogo zasmejavam.....na tu foru sam smuvao mnooogo devojaka....![]()
ah, puste želje, pusti snovi....

Puste zelje pusti snovi al' tvoja zena se nesto mnogo smeska u zadnje vreme, Bojanicu!
Pa dobro nisi ti ipak Bojanic - on te bi tukao svoje dete jer uzima prirodne dodatke ishrani!
Ali da se mi ovde sa Krste ubacimo u "Dvorovske farme velikoga brata" ti bi bio Milos Bojanic, Saint bi bila Maja a ja bih bio zeljko Mitrovic
Odoh da spavam, kazi zeni da je ljubim za laku noc!
![]()

Pa dobro nisi ti ipak Bojanic - on te bi tukao svoje dete jer uzima prirodne dodatke ishrani!
Ali da se mi ovde sa Krste ubacimo u "Dvorovske farme velikoga brata" ti bi bio Milos Bojanic, Saint bi bila Maja a ja bih bio zeljko Mitrovic
Odoh da spavam, kazi zeni da je ljubim za laku noc!
![]()

ko je maja?![]()

Evo šalje ti poljubac iz sažaljejna..da ne plačeš, i kaže da ti udelim par Slobodana Jovanovića za kutiju komdoma i da skineš mrak kod neke tete sa Plavog mosta..možda uspeš da se dovedeš u red i postaneš čovek..
![]()
Ajde pa...laka noć ti bila na mekem perju kušina ...![]()

(hint za Borca : nisam nista eksplicitno rekao i nekoga uvredio, neka shvati svako kako ko hoce)Hahah vidim znas te lokacije za skidanje mraka, jel si i ti tamo to odradio pa si postao muskarac hahahah
E sad mi je onda jasno kako si se ozenio i gde si izabrao zenu(hint za Borca : nisam nista eksplicitno rekao i nekoga uvredio, neka shvati svako kako ko hoce)

ja cekam doktorsku disertaciju o Milosu Bojanicu![]()
![]()

a.. pa ne. ništa više ne pratim. i odma' mi je lepše u životuМаја Николић...
Пратиш ли ти дневну штампу?![]()
MA jedna mnogo fina lepa kulturna obrazovana osoba!
p.s.To je ona zbog koje babe ne mogu da gledaju Pink vec 2 dana i gube zivce! To je ona zbog koje ce da se ugasi dvor farma a mozda cak i ceo PINK!