Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen: Evo, ja vam lepo kazem, a vi nemojte da shvatite ako vam se bas nece:

Fala, bru, drugar, za makar ovu repliku. :lol:
Je'o te, kakav si ti jedan inteligentan dripac. :super:

E covece prestani u oom kontekstu da pises, ispasce da me branis a to znaci da sam ja napravio drugi akaunt i sam sebe hvalim i branim jer oni ne mogu da shvate DA SE NEKO MOZE SLOZITI SAMNOM UPRKOS SVIM MOJIM REPUTACIJAMA I PRIJATELJIMA NA FORUMU!

Pih da ovde dolazi vise ljudi a ne vas 5-6 imao bih milione reputacija!

E zadovoljavajuc, dacu ti reputaciju, video sam tako rade besmrtna i Tanatos, jedan dugome daju to ti je ono kada Pavlov zazvoni u zvonce a kuce dodje da jede......:hahaha::rotf:

Pa tako i ja - dacu ti reputaciju kao sto i oni rade pa kada zazvonim ti dodji da im se smejes jel ok ? :hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

E covece prestani u oom kontekstu da pises, ispasce da me branis a to znaci da sam ja napravio drugi akaunt i sam sebe hvalim i branim jer oni ne mogu da shvate DA SE NEKO MOZE SLOZITI SAMNOM UPRKOS SVIM MOJIM REPUTACIJAMA I PRIJATELJIMA NA FORUMU!

Pih da ovde dolazi vise ljudi a ne vas 5-6 imao bih milione reputacija!

E zadovoljavajuc, dacu ti reputaciju, video sam tako rade besmrtna i Tanatos, jedan dugome daju to ti je ono kada Pavlov zazvoni u zvonce a kuce dodje da jede......:hahaha::rotf:

Pa tako i ja - dacu ti reputaciju kao sto i oni rade pa kada zazvonim ti dodji da im se smejes jel ok ? :hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

:eek: :rotf: :pop: :rotf: - zadovoljavajuc, n loži čoveka..:D

14_razzies_lgl.jpg

Zabavno je ako ga ne shvatis ozbiljno :aha: i ako te ne iritira ona gomila cerekajucih smajlica :aha:

Za sto bi nekog iritirala gomila cerekajucih smajlija?
Jel mozda zato sto nije u pravu i zna da je glup pa je "laki malo nervozan"

Hm ja mislio da ja imam problema sa smajlijima (sarkazam) ali IZGLEDA DA IH TI IMAS KAO STO I SAMA PRIZNAJES! ETO JOS JEDNO PRIZNANJE....:hahaha::rotf:

A znas ono u americkim filmovima (posto odatle crpis znanja za psiho) kada pokazu pacijentu drvo pa kucu pa sto pa neke mrlje a on kaze na sta ga to asocira - KONTAM DA TE I TO SVE NERVIRA :hahaha::hahaha::hahaha:

Za sada utvrdili smo dubokom analizom da te samo jedan smajli ne nervira - :aha:
:hahaha::rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Za sto bi nekog iritirala gomila cerekajucih smajlija?
Jel mozda zato sto nije u pravu i zna da je glup pa je "laki malo nervozan"

Hm ja mislio da ja imam problema sa smajlijima (sarkazam) ali IZGLEDA DA IH TI IMAS KAO STO I SAMA PRIZNAJES! ETO JOS JEDNO PRIZNANJE....:hahaha::rotf:

A znas ono u americkim filmovima (posto odatle crpis znanja za psiho) kada pokazu pacijentu drvo pa kucu pa sto pa neke mrlje a on kaze na sta ga to asocira - KONTAM DA TE I TO SVE NERVIRA :hahaha::hahaha::hahaha:

Za sada utvrdili smo dubokom analizom da te samo jedan smajli ne nervira - :aha:
:hahaha::rotf:

Pogresna ti logika mene ne nervira nista...

:mazi:

Samo me zabavlja tvoje nepoznavanje psihologije :rotf: :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back