- Poruka
- 29.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, ja vam lepo kazem, a vi nemojte da shvatite ako vam se bas nece:
Fala, bru, drugar, za makar ovu repliku.![]()
Je'o te, kakav si ti jedan inteligentan dripac.![]()

E covece prestani u oom kontekstu da pises, ispasce da me branis a to znaci da sam ja napravio drugi akaunt i sam sebe hvalim i branim jer oni ne mogu da shvate DA SE NEKO MOZE SLOZITI SAMNOM UPRKOS SVIM MOJIM REPUTACIJAMA I PRIJATELJIMA NA FORUMU!
Pih da ovde dolazi vise ljudi a ne vas 5-6 imao bih milione reputacija!
E zadovoljavajuc, dacu ti reputaciju, video sam tako rade besmrtna i Tanatos, jedan dugome daju to ti je ono kada Pavlov zazvoni u zvonce a kuce dodje da jede......
Pa tako i ja - dacu ti reputaciju kao sto i oni rade pa kada zazvonim ti dodji da im se smejes jel ok ?![]()
- zadovoljavajuc, n loži čoveka..Zabavno je ako ga ne shvatis ozbiljnoi ako te ne iritira ona gomila cerekajucih smajlica
![]()

Za sto bi nekog iritirala gomila cerekajucih smajlija?
Jel mozda zato sto nije u pravu i zna da je glup pa je "laki malo nervozan"
Hm ja mislio da ja imam problema sa smajlijima (sarkazam) ali IZGLEDA DA IH TI IMAS KAO STO I SAMA PRIZNAJES! ETO JOS JEDNO PRIZNANJE....
A znas ono u americkim filmovima (posto odatle crpis znanja za psiho) kada pokazu pacijentu drvo pa kucu pa sto pa neke mrlje a on kaze na sta ga to asocira - KONTAM DA TE I TO SVE NERVIRA
Za sada utvrdili smo dubokom analizom da te samo jedan smajli ne nervira -
![]()

To je zacarani krug gluposti![]()
Da, da...Da, da...
Žao mi Borčice što mora sutra da čisti..![]()
haha
Da,da... nego gde je Bruce Lee ..opet se bije sa Chuk Noris-om... a ??haha
smislja nove smajlice za cerekanje![]()

zar ovo nije čat tema? gde su postovi?![]()

Bilo je malko uvredljivih.![]()
Bilo je malko uvredljivih.![]()

zar nije onda i ova bRu zLi-jeva gde kaže 'get a life paćenici' isto tako maaalčice uvredljiva?![]()