Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja ti kazem, DJAVO ZIVI U SIMBOLICI I CEKA TAKVE KAO TI DA PRIDOBIJE! I SVE TAKO JURI TE NAJLAKSE KOJE CE PRIDOBITI - EM PRIGLUP EM GORD= IDEALNA K0MBINACIJA! Nema tu simbolika itd, ZASTO BI SIMBOLIZOVALA DJAVOLJE RABOTE?? A ZASTO NE BOZJE? TO JA NPR MOGU DA RADIM TI NE MOZES JER SI SE IZJASNILA KAO VERNIK!!!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

Za ovo zlatna malina od mene :rotf: :aha:

Sta bi rekao cika psiholog o ovim tvojim postovima sa sve smajlijima :confused:

O cemu pricas ti?? Psiholog i smajli??? hahahah smesna si...pricas gluposti.....Forum Krstarice KAZE da je normalno i pozeljno stavljati onoliko smajlija koliko su dozvolili! Ja stavljam samo 10% od tog broja! broj smajlija OZNACAVA VASU GLUPOST, TAKO DA MORAO BIH STAVITI 10000 a to Forum krstarice ne dozvoljava nazalost! Zato isklikcem brzo bez brojanja sto vise mogu u jednom dahu pa sta vam djavo da :hahaha:
Ah da ja se sada setih, postoji neka nova struja u psiho koja vrsi procenu tipa poremecaja licnosti po vrsti i broju smajlija :hahaha::rotf:
Rekoh ja puna si ti i Saint novih 'PSIHOLOSKIH TEORIJA" ma sta bre cekaju ovi sto vam ne daju Nobelovu nagradu :hahaha::rotf: Pa vi u svakoj psiholoskoj grani imate bre revoluciju :hahaha::rotf:

Da li su ti kada si bio mali branili da koristris smajlije :huh: :rotf:
O cemu pricas, idi umij se pravis budalu od sebe, kakvi forumi, postovi i smajliji kada smo bili mali to nije ni postojalo! Ne pravi budalu od sebe i ne pisi glupsti, VIDIM TRUDIS SE IZ PETNIH ZILA, ALI NEMA VISE ONIH SLIKA DA TI STAVLJAM, ZADNJA JE BILA DOUBLE EPIC FAIL, A TI SI DOGURALA DA TI STAVIM 10TH EPIC FAIL!

Da li su ti posvecivali dovoljno paznje :huh:
Hajde ne izigravaj psihologa, videla si 2 americka filma u kome neki cica ima bradu i lulu u ustima i ovo pita neku glumicu i sad mislis da si opasna.....

NISU MI POSVECIVALI DOVOLJNO PAZNJE! I sta sad?? Koje je sledece pitanje?
Hajde kad se q rcis radi do kraja, nemoj da izigravas frajera! Da vidimo koliko ti znas o psiho, kad mislis da si kompetentna da lupetas! Nisu i posvecivali dovoljno paznje i sta sad????:roll::roll::roll:

:aha:

Iz posta u post sve vise i vise ostajes bez argumenata i evo konacno si i ostala u ovom postu su ti argumenti SAMO SMAJLI!!!!!

Evo ti neki smajli da bi mogla da nastavis da dajes argumente inace ne znas sta vise da pises:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::super::worth::rtfm::mrgreen::lol::cool::p:D:);):whistling::bye:

Iz posta u post sve vise i vise ostajes bez argumenata i evo konacno si i ostala u ovom postu su ti argumenti SAMO SMAJLI!!!!!

Evo ti neki smajli da bi mogla da nastavis da dajes argumente inace ne znas sta vise da pises:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::super::worth::rtfm::mrgreen::lol::cool::p:D:);):whistling::bye:

Aman bre dete, nauči bar lepo da citiraš, ceo post i selektivno-...znam da je to preteško za tvoj mozak, ali postićićeš ti to vežbom..:roll: :lol:

ja stvarno ne mogu ovo da citam, pregledacu smajlice :rotf: :aha:
HAHAHAH NIJE NE MOZES, CITas ti citas citas pa trazis svako slovce da bi mogla nesto da "spustis" meni!

ALI DA, KADA TE SATERAM U COSAK I KADA OSTANES BEZ ARGUMENATA 100% uvek, ali uvek kazes, ai ona Saint - "Ja stvarno ne mogu da citam", "nemam vremena" nemam nameru da citam ove gluposti"

Hvala ti sto mi uvek ovako indirektno kazes da sam u pravu i da sam te "sutnuo u doope"

hahah kako si smesna.....evo ukratko - GDE SAM JA EKSPLICITNO TVRDIO DA VERUJEM U VAMPIRE???? I TI ZA MENE KAZES DA MI JE LOGIKA LOSA A TVOJA JE DOBRA NA OSNOVU OVOG ZAKLJUCKA?

Jel treba da i krace napisem DA BI TI I SAINT BILE U STANJU DA PROCITATE? Ok, znam kako je raditi sa decom sa specijalnim potrebama!!!!

citas ribo citas i sve se jedes iznutra ali mislis da ces to da nadomestis jer te i tanatos i saint brane, ali dzabe sto te brane tebi krivo sto si ti ispala glupa :hahaha::rotf:

Brate hajde zacuti!

dosada su bili u uverenju da su najpametniji a ja glup!
Sada ce da paze sta kucaju, a pogotovo besmrtna, jedan veliki epic fail od ovog pdf-a!

E izvini sto nisam "vikao" na tebe slucajno mi ostao iskljucen capslock, i zvini sto nisam udebljao slova i ofarbao ih u boju , bas zelim da me ozbiljno shvatis na forumu ali mrzelo me da sve to radimb:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf: Tih zayeba se sada, stavio sam smajlije, jao sad ce opet pitanja da li su mi pklanjali dovoljno paznje u ranoj dobi :hahaha::hahaha::rotf:

E, ovaj admin je izgleda mnoooogo...ono...u detinjstvu.... Pogledajte koliko smajlija nam je nakacio da stavljamo i jos dozvolio DA MAXIMALNO SMEMO STAVITI 1000 SMAJLIJA PO POSTU (upozorenje: ovaj zakljucak nisam ja izneo nego Mr Dr psihologije - Tanatos - cuveni batinjas dece)

:mazi: :mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back