Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel moze neko da mi preprica ono :eek: mrzi me da citam :lol:

Koje "ono" ???
Jel si odgledala klipove koje sam dao?? Eto tu nema sta da se cita neces zamoriti mozak ne brini se, ali morada se slusa na engleskom jeziku tako da opet ukljucuje se mozak...Ali kontam posto slusas satanisticku muziku da znas engleski dobro kao i svi mladi satanisti!

I da li je moguce da nisi jos promenila nick? Ccccc kako mozes tako gorda da budes??? :roll::roll::roll::roll::roll:

Koje "ono" ???
Jel si odgledala klipove koje sam dao?? Eto tu nema sta da se cita neces zamoriti mozak ne brini se, ali morada se slusa na engleskom jeziku tako da opet ukljucuje se mozak...Ali kontam posto slusas satanisticku muziku da znas engleski dobro kao i svi mladi satanisti!

I da li je moguce da nisi jos promenila nick? Ccccc kako mozes tako gorda da budes??? :roll::roll::roll::roll::roll:

Kad pogledam tvoje smajlije izgubim volju da citam... a necu gledati klipove mrzi me :roll: :aha:

a sto bi menjala nisk oduvek mi je isti... ovaj...

Kad pogledam tvoje smajlije izgubim volju da citam... a necu gledati klipove mrzi me :roll: :aha:

a sto bi menjala nisk oduvek mi je isti... ovaj...

necu gledati klipove mrzi me Ccc koliko neko lenj moze da bude.....22h dnevno visis na ovoj temi ne mozes 2 klipa da odgledas bar :roll::roll::roll: Stvarno te zalim u kakvom si ti mentalnom stanju! Zasto ne ucinis sebi uslugu i ne odes da se ubijes , kako te ne mrzi da cekas dan smrti ? :roll:

Kad pogledam tvoje smajlije izgubim volju da citam
Ne trazi opravdanja i mehanizme odbrane za sopstvenu lenjost!

a sto bi menjala nisk oduvek mi je isti... ovaj..
A mozda zato sto je blasfemija i kontradikcija tvojoj religiji za koju se veoma "tripujes" tj "verujes" ?? :roll::roll::roll:

Ako si oduvek sluzila djavolu ne znaci da ne mozes da ga napustis i pocnes da sledis Bozji put.....:roll:

Zbog lenjosti imas da odes u pakao....Nisam video toliko lenju osobu kao sto si ti, ali dobro ovde na psiho vas bas dosta ima...

Uopste nisu gluposti! Ostajes bez argumenata pa izbegavas odgovore!

BEsmrtna kako se ti nazivas je blasfemija za tvoju veru! Idi pitaj svestenika vaseg ako mi ne verujes!

Kako mozes ti da budes vernik i da imas takav nick tj tako da predstavljas sebe??
E ovo je kratko :lol:
A sta fali mom nicku kad je bemrtnost dobra. :aha:
Ocigledno je lose tvoje pojmanje religije :rotf:

E ovo je kratko :lol:
A sta fali mom nicku kad je bemrtnost dobra. :aha:
Ocigledno je lose tvoje pojmanje religije :rotf:

Tvom niku fali to sto aludira na besmrtnost, a besmrtnost po hriscanstvu nije dobra za coveka, COVEK JE SMRTAN, SAMO JE BOG I DJAVO BESMRTAN....Isto za vampire drakule i ostale karakondzule je svojstveno da su besmrtni tako da ETO STA FALI!

JEL RAZUMES SADA KADA SAM TI NACRTAO VOSTANIM BOJICAMA???

Ocigledno je da si ti u zabludi i ne znas kome sluzis, ko zna mozda koljete i kokoske pa se mazete njihovom krvlju kao i ostali satanisti!

Moje poimanje religije je normalno a ti ne znas osnovne stvari! Ne mozes da budes hriscanski vernik a sebe izjednacavas sa Bogom i nazivas se "besmrtna"
To je blasfemija kako ti nije jasno??????? Sebe time stavljas kao ravnopravnu ispred Boga, a to nece da moze!

Tvom niku fali to sto aludira na besmrtnost, a besmrtnost po hriscanstvu nije dobra za coveka, COVEK JE SMRTAN, SAMO JE BOG I DJAVO BESMRTAN....Isto za vampire drakule i ostale karakondzule je svojstveno da su besmrtni tako da ETO STA FALI!

Ocigledno je da si ti u zabludi i ne znas kome sluzis, ko zna mozda koljete i kokoske pa se mazete njihovom krvlju kao i ostali satanisti!

Moje poimanje religije je normalno a ti ne znas osnovne stvari! Ne mozes da budes hriscanski vernik a sebe izjednacavas sa Bogom i nazivas se "besmrtna"
To je blasfemija kako ti nije jasno??????? Sebe time stavljas kao ravnopravnu ispred Boga, a to nece da moze!

besmrtni su i oni koji su za sobom ostavili traga.
trag koji će za tobom ostati neće čak biti ni trag kočenja automobila. :lol:

besmrtni su i oni koji su za sobom ostavili traga.
trag koji će za tobom ostati neće čak biti ni trag kočenja automobila. :lol:

pusti ti filozofiju! Bog ne filozofira!

Nemoj sada da vrdate! Zna se sta je vecno a sta je smrtno!

JEdino je Bog besmrtan covek je smrtan! Izjednacavanje coveka sa Bogom je tezak greh! Pogotovo ako to radi gordi "vernik" i to sam kaze za sebe! E onda je double epic fail!

B"besmrtna" je na highway-u za hell!!!! Samo neka se polako vozi, jednog dana stici ce tamo!

pusti ti filozofiju! Bog ne filozofira!

Nemoj sada da vrdate! Zna se sta je vecno a sta je smrtno!

JEdino je Bog besmrtan covek je smrtan! Izjednacavanje coveka sa Bogom je tezak greh! Pogotovo ako to radi gordi "vernik" i to sam kaze za sebe! E onda je double epic fail!

B"besmrtna" je na highway-u za hell!!!! Samo neka se polako vozi, jednog dana stici ce tamo!

tvoj IQ sam procenila time što uopšte nisi ukapirao šta sam ja ovako 'prosečna' htela da kažem tebi tako 'ultrainteligentnom' :lol:

iDI PITAJ U BIROU ZA ZAPOSLJAVANJE! Zadnje testove koje sam radio tamo su! Ne brini se samo im kazi pokazite nam najbolje uradjeno psihofizicko testiranje!
Pogledaj i u Mensi - nije tesko naci me!

btw; EPIC FAIL:
Re: Visoko čelo i inteligencija
ne, evo ja imam nisko čelo

AHAHAHAHHAHAH

p.s.A otkuda ti znas neke ljude sa visokim celom a da imaju "prosecnu" inteligenciju????

Kako si ti njima izmerila inteligenciju ?? Nekom metodom ala milan tarot ili gledanjem u kuglu???

Daj brze da zovem psiholosko drustvo za primenjenu psihologiju da bace sve testove i povedu tebe da meris ljudima IQ tako sto ces samo da ih pogledas i pros eres neki broj :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

hahahah još bih i mogla, da znaš :D

uvek praviš opasnu grešku da potcenjuješ sagovornika ili protivnika (ako već tako to doživljavaš).
da stvarno poznaješ psihologiju dalje od bubanja za diplomu, ne bi pravio takvu grešku.. ;)

besmrtnost je daleko od loseg cak je najbolja :lol:

takodje djavo nije besmrtan :lol:

vampiri ne postoje :lol:

trece nemas pojma i plitka ti je psihologija :lol:

problem je sto ti ne razumes :rotf:

a sad da vidimo sta je blasfemija :aha:

Blasfemija ili bogohuljenje je izraz kojim se označava korištenje imena Boga ili božanstava na način koji određena religija ili njene vlasti smatraju nedopustivim i uvredljivim, odnosno svetogrđem. U širem smislu se pod tim podrazumijeva svako javno suprotstavljanje uvriježenoj religijskoj dogmi ili vjerovanjima.

besmrtnost nema veze sa tim i svojstvena je religiji...
to sto ti ne znas o religiji je peti problem :lol: :cao:

takodje moj nick ima simboliku ako nisi znao :lol: :lol:

Poslednja izmena:
on shvata moj nick bukvalno :rotf: ::smajlikojiumire: :zcepanje: jos ga i tumaci :lol:
Ne3ma tu bukvalno i hrastovno! Ti tak mozes i da kazes kako "simbolicno verujes u djavola" stavljas rogove, drzis naopako krst, psujes simbolicno boga kada si ljuta itd ali sve je to greh!

Rekoh vec, pusti ti te filozofije, bukvalno ovako onako, na peti nacin! Postoji samo jedan nacin u religiji i zna se koji je, sve ostalo je sluzba djavolu!

Ne3ma tu bukvalno i hrastovno! Ti tak mozes i da kazes kako "simbolicno verujes u djavola" stavljas rogove, drzis naopako krst, psujes simbolicno boga kada si ljuta itd ali sve je to greh!

Rekoh vec, pusti ti te filozofije, bukvalno ovako onako, na peti nacin! Postoji samo jedan nacin u religiji i zna se koji je, sve ostalo je sluzba djavolu!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Šta ti dodje otac Joil? :rotf:

besmrtnost je daleko od loseg cak je najbolja :lol:
ne znas sta pricas, nisi bila ni besmrtna, ni smrtna pa umrla pa vaskrsla , tako da nisi kompetentna da pricas o tome!

takodje djavo nije besmrtan :lol:
POd 1: Dokazi da nije! Pod 2 - Jeste ako ga Bog ne ubije! Inace bi djavo umro jos odavno i sahranili bi ga negde pa bi satanisti isli da se mole na njegovom grobu!

vampiri ne postoje :lol:
Dokazi da ne postoje!!! Postojanje vampira nije nista nebuloznije i smesnje od npr postojanje tvog boga ili kineskog boga ili deda mraza.....Savko u nesto veruje i niko nije dokazao za sada da nesto postoji ili da nesto ne postoji!

trece nemas pojma i plitka ti je psihologija :lol:
Premisa 1 -Ti nemas pojma
Premisa 2 - nemas pojma o psihologiji
konkluzija - posto nemas pojma ne mozes ni das merodavan zakljucak da je "moja psihologija plitka" jer ne znas ni sta je psihologija ni sta je "plitka psihologija" , jednostavno ne znas o tome tako da nisi kompetentna!
Svoje hipoteze o meni baziras na vlastitoj frustraciji i malicioznosti

problem je sto ti ne razumes :rotf:
Ocigledno je da opet nisi razumela a primenjujes tehniku napad je najbolja odbrana, pa ko ce kome vise da kaze, evo ja imam pomoc nekoliko pacenika sa pdf sex pa ce valjda da ga nadjacamo :hahaha:
a sad da vidimo sta je blasfemija :aha:

Blasfemija ili bogohuljenje je izraz kojim se označava korištenje imena Boga ili božanstava na način koji određena religija ili njene vlasti smatraju nedopustivim i uvredljivim, odnosno svetogrđem. U širem smislu se pod tim podrazumijeva svako javno suprotstavljanje uvriježenoj religijskoj dogmi ili vjerovanjima.

http://www.google.com/search?source...l=&oq=&pbx=1&bav=on.1,or.&fp=89ca1c0b87364668

:hahaha::rotf: Ovo ti je dokaz?? copy/paste sa googla? Ovo je mozda napisalo i dete od 5 godina, vidim poklapa se i sa wikijem i sa nekim hrvatskim forumima itd....Svako moze sve da pise po netu CITAT SA GUGLA NIJE NIKAKAV ARGUMENT! :roll::roll:

"svako javno suprotstavljanje uvriježenoj religijskoj dogmi ili vjerovanjima."
znaci ti javno se sprdas i pises za sebe da imas bozanske odlike sto je veoma suprotsavljeno religijskoj dogmi i verovanima! Mnogi PRAVI vernici mogu da budu uvredjeni tvojim gestom da za sebe tvrdis da imas odlike boga, a samo bog moze da bude besmrtan!

Ajde idi opet da citiras sa wikija i gugla a ja odoh zacaskom na wiki da na clanak blasfemija napisem "besmrtna" je budala, posto svako moze sve da napise na wikiju i slicnim sajtovima

besmrtnost nema veze sa tim i svojstvena je religiji...
Besmrtnost je svojstvena bogu, i ima veze sa tim! Hajde sada pricaj da cinis cuda kao bog i da si stvorila svet za 7 dana pa onda kazi da to "nema veze sa tim i da je to svojstveno religiji a ne bogu"

Znaci slabi su ti argumenti - google :hahaha: + neko presipanje iz supljeg u prazno i okruglo pa na cose e nije zid belo on je crn itd....

to sto ti ne znas o religiji je peti problem :lol: :cao:
Ocito ti ne znas o religiji a sto je jos gore vernik si kao, tj los si vernik, radis suprotno, gorda si i neces da priznas!

takodje moj nick ima simboliku ako nisi znao :lol: :lol:
Ma ja ti kazem,:hahaha::rotf: DJAVO ZIVI U SIMBOLICI I CEKA TAKVE KAO TI DA PRIDOBIJE! I SVE TAKO JURI TE NAJLAKSE KOJE CE PRIDOBITI - EM PRIGLUP EM GORD= IDEALNA K0MBINACIJA! Nema tu simbolika itd, ZASTO BI SIMBOLIZOVALA DJAVOLJE RABOTE?? A ZASTO NE BOZJE? TO JA NPR MOGU DA RADIM TI NE MOZES JER SI SE IZJASNILA KAO VERNIK!!!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

ne znas sta pricas, nisi bila ni besmrtna, ni smrtna pa umrla pa vaskrsla , tako da nisi kompetentna da pricas o tome!

I ti ovo odvališ i predstaviš se kao psiholog? Sramota za profesiju, da je ovako brukaš..:roll: Izvini, ali glupljeg čoveka i tolikog bukvalistu, skoro nisam sreo...:pop:

Jos nesto sad se setih:
Ovo samo dokazuje koliko ti/VI ne znate sta je psihologija/psihijatrija/psihoterapija i ko su i sta su psiholozi/psihijatri itd....

.....ne znas sta pricas, nisi bila ni besmrtna, ni smrtna pa umrla pa vaskrsla , tako da nisi kompetentna da pricas o tome!.....

Po ovome ti testiras kakav je ko psiholog??
:hahaha::rotf: Daj da uvrstimo i tebe u drustvo za primenjenu psihologiju pa da testiras psihologe da li dobro rade svoj posao :hahaha::rotf: Samo nemoj molim te da bijes decu psihologa ako koriste proteine :hahaha::rotf:.....A jel ces da dopustis psiholozima da kupuju deci tj tinejdzerima whey i amino ??? :hahaha:

Po ovome prikazujes svoje ne znanje i brukas se do bola! To sto znas kada je poceo prvi svetski rat i ko je Car Lazar NE ZNACI DA ZNAS NESTO O PSIHO TAKO DA TI KAZEM ODMAH - NEMAS POJMA!

I psiholozi su ljudi kao i svi ostali, kada postanu psiholozi jeste da se bave psihickim zivotom ljudi i to izucavaju ali ne postaju besmrtni i nepogresivi kao "besmrtna" Saint i ti :hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::hahaha:

Ma , ako samo neka mi "brukamo" svoje profesije i NASE DIPLOME KOJE VI NEMATE (ko zna kako si sklepao diplomu, ali ti sa onom tvojom izjavom i razmisljanjima o vaspitanju dece NIKADA NECES DA POLOZIS DRZAVNI ISPIT I BAVIS SE PROSVETNIM RADOM......Tvoja batina moze samo da sluzi da njome teras ovce na nekoj livadi i timaris konje!) bitno je da ste ti Saint i "besmrtna" uvek u pravu!

sta ti ja mogu kada ti je plitka psihologija + imas pogresne religiozne postavke + bukvalan si + ne znas sta je nick + plus mislis da vampiri postoje :rotf: + slaba ti je logika + jos beskonacan niz smejurija koje pises :rotf: :aha:

Mala digresija:
KONTRAARGUMENT: sama si sebi odgovorila kome je slaba logika (sada umesto da stavim smajli pisem ovo jer ako stavim smajli u nedostatku argumenata ces i smajlije upotrebiti za svoju odbranu a napad za mene ahahahha)

Nigde ja nisam eksplicitno tvrdio da vampiri postoje, da Bog postoji, da Drakula postoji!
A OVO BUKVALISTA ITD, ZAHEBI TI TA IZVLACENJA, time uvek mozes da kazes bilo sta i da kazes "Ma nisam bukvalno mislila, ma ja to onako,u sto ti sve shvatas bukvalno kako si glup"
Znaci to ne pije vodu, svi znaju da je argument bukvalnosti izvlacenje!

Kao sto vidis ja sada nisam rekao za vampire "ih bre besmrtna kako si bukvalna" i da se izvlacim kao ti, NEGO CRNO NA BELO, DOKAZI, FORMALNA LOGIKA, OPOVRGAVANJA I TI SI U COSKU!

TOLIKO O TVOJOJ LOGICI I ZAKLJUCIVANJU! ZNACI SVAKO KO POMENE VAMPIRE U BILO KOM KONTEKSTU AUTOMATSKI ZNACI DA VERUJE U NJIH - HAHA kako smesno zakljucujes, molim te nemoj toliko da vredjas samu sebe a ja sam inicijator glupo mi je! A sto ne pomenu da verujem u djavola, evo bas MOZDA verujem u djavola i njega sam napomenuo a NIKAKO DA IZNESES TAJ ZAKLJUCAK!

Dal ti to nije mozda slaba logika ili sta??? HA-HA (ne stavljam smajli jer i njih upotrebljavas u nedostatku argumenata)

Znaci nije samo to bubanje za diplomu ko sto rece neobrazovana saint koja nije sposobna ni da procita moj post a kamoli da buba, ETO VIDI SE KADA NEKO NEMA FAX I KADA NIJE UPOZNAT SA LOGIKOM MA NE ZNA NI DA DONOSI NEKE OBICNE ZAKLJUCKE IZ OBICNOG ZIVOTA A KAMOLI DA IMA SRAMA DA SE USUDI DA VODI NAUCNU RASPRAVU!
Da si procitala bilo koji Uvod u logiku i naucni metod znala bi da ne verujem u vampire! Zasto? E pa procitaj knjigu!
Hajde da ti pomognem da pocnemo sa najlaksim primerima:
Ako je A vece od B a B vece od C, Da li je A vece ili manje od C ????? :hahaha::rotf:

Polako polako ovo ne moze da se nabuba! Ali nazalost Saint ne zna za to :hahaha::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back