besmrtnost je daleko od loseg cak je najbolja
ne znas sta pricas, nisi bila ni besmrtna, ni smrtna pa umrla pa vaskrsla , tako da nisi kompetentna da pricas o tome!
takodje djavo nije besmrtan
POd 1: Dokazi da nije! Pod 2 - Jeste ako ga Bog ne ubije! Inace bi djavo umro jos odavno i sahranili bi ga negde pa bi satanisti isli da se mole na njegovom grobu!
vampiri ne postoje
Dokazi da ne postoje!!! Postojanje vampira nije nista nebuloznije i smesnje od npr postojanje tvog boga ili kineskog boga ili deda mraza.....Savko u nesto veruje i niko nije dokazao za sada da nesto postoji ili da nesto ne postoji!
trece nemas pojma i plitka ti je psihologija
Premisa 1 -Ti nemas pojma
Premisa 2 - nemas pojma o psihologiji
konkluzija - posto nemas pojma ne mozes ni das merodavan zakljucak da je "moja psihologija plitka" jer ne znas ni sta je psihologija ni sta je "plitka psihologija" , jednostavno ne znas o tome tako da nisi kompetentna!
Svoje hipoteze o meni baziras na vlastitoj frustraciji i malicioznosti
problem je sto ti ne razumes
Ocigledno je da opet nisi razumela a primenjujes tehniku napad je najbolja odbrana, pa ko ce kome vise da kaze, evo ja imam pomoc nekoliko pacenika sa pdf sex pa ce valjda da ga nadjacamo 
a sad da vidimo sta je blasfemija 
Blasfemija ili bogohuljenje je izraz kojim se označava korištenje imena Boga ili božanstava na način koji određena religija ili njene vlasti smatraju nedopustivim i uvredljivim, odnosno svetogrđem. U širem smislu se pod tim podrazumijeva svako javno suprotstavljanje uvriježenoj religijskoj dogmi ili vjerovanjima.
http://www.google.com/search?source...l=&oq=&pbx=1&bav=on.1,or.&fp=89ca1c0b87364668

Ovo ti je dokaz?? copy/paste sa googla? Ovo je mozda napisalo i dete od 5 godina, vidim poklapa se i sa wikijem i sa nekim hrvatskim forumima itd....Svako moze sve da pise po netu CITAT SA GUGLA NIJE NIKAKAV ARGUMENT!

"svako javno suprotstavljanje uvriježenoj religijskoj dogmi ili vjerovanjima."
znaci ti javno se sprdas i pises za sebe da imas bozanske odlike sto je veoma suprotsavljeno religijskoj dogmi i verovanima! Mnogi PRAVI vernici mogu da budu uvredjeni tvojim gestom da za sebe tvrdis da imas odlike boga, a samo bog moze da bude besmrtan!
Ajde idi opet da citiras sa wikija i gugla a ja odoh zacaskom na wiki da na clanak blasfemija napisem "besmrtna" je budala, posto svako moze sve da napise na wikiju i slicnim sajtovima
besmrtnost nema veze sa tim i svojstvena je religiji...
Besmrtnost je svojstvena bogu, i ima veze sa tim! Hajde sada pricaj da cinis cuda kao bog i da si stvorila svet za 7 dana pa onda kazi da to "nema veze sa tim i da je to svojstveno religiji a ne bogu"
Znaci slabi su ti argumenti - google

+ neko presipanje iz supljeg u prazno i okruglo pa na cose e nije zid belo on je crn itd....
to sto ti ne znas o religiji je peti problem

Ocito ti ne znas o religiji a sto je jos gore vernik si kao, tj los si vernik, radis suprotno, gorda si i neces da priznas!
takodje
moj nick ima simboliku ako nisi znao
Ma ja ti kazem,
DJAVO ZIVI U SIMBOLICI I CEKA TAKVE KAO TI DA PRIDOBIJE! I SVE TAKO JURI TE NAJLAKSE KOJE CE PRIDOBITI - EM PRIGLUP EM GORD= IDEALNA K0MBINACIJA! Nema tu simbolika itd, ZASTO BI SIMBOLIZOVALA DJAVOLJE RABOTE?? A ZASTO NE BOZJE? TO JA NPR MOGU DA RADIM TI NE MOZES JER SI SE IZJASNILA KAO VERNIK!!!!!!