sto se tice ove recenice:
sumnjam

prvo zato sto ti je spoljasnji uticaj ocigledno bitan,
inace ne bi bila na forumu. drugo zato sto je zenama, generalno, spoljasnji uticaj izuzetno bitan. mada, verujem da deo tebe zeli da se izoluje, mada, iskreno, ne znam zasto bi zena zelela da postane.. muskarac.
Ovo sam znala da ćeš pomenuti, i palo mi je na pamet da se uvatim toga, ali me, pošteno govereći, mrzelo. Forum mi nije spoljni podražaj. Forum je nešto što sklopiš s poklopcem laptopa, i ni brige te. Na mreži ništa nije stvarno, i sve mož da bidne a ne mora da znači. Mreža je virtuelna, ko i pare.
Spoljašnji uticaj je ono što je u stanju da me dotakne, lepo ili ružno, u realnom životu. Majke ti, jel tebe
zaista dotiče, ili na bilo koji način na tebe utiče, bilo šta što
ovde vidiš i čuješ?
Tako možemo da kažemo da smo hirurzi jer smo iščitavali wiki.
Ženama je, kažeš, spoljni uticaj bitan - šta ti znači to: spoljnji
uticaj? Ženama je bitna spoljna
reakcija. Sad bi mogao da mi filoSofiraš, i da mi kažeš, a šta je spoljna reakcija, ako ne uticaj, i bio bi u pravu, donekle.
Verovao ti, ili ne, ali zabole me patka za spoljnu reakciju. Pretpostavljam da si, govoreći, mislio na mušku. Muškarci greše kad misle da je ženama bitna muška reakcija. Ženama je mnogo bitnija
ženska. Kako god, nije mi naročito bitna ni jedna. Znam da mi nećeš verovati, a i što bi mi verovo - ovo je samo mreža.
Ono što mi je zanimljivo, jeste zašto misliš da žena koja teži izolaciji želi da postane muško? Jel izolacija neka muška povlastica? Neki muško/masonsko/pingvinski doseg? Nešto što samo muškarci razumeju i jedino oni teže - zato što razumeju?