Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A taj virtuelni ukucanin? Hoces malo o tome, msm .. :lol:

Virtuelna komunikacija je ovo ne mogu ukucanina da pozdravljam on je u realnom svetu .

Ljudi :sad2: :aaa: uzas :sad2: danas mi je leptir ispuzao iz kreveta bukvalno negde se zavukao u krevet i ispuzao :sad2: .

Udarila sam ga papucom i odskocila mrdao se :sad2: a onda ga zbacila sa kreveta udarila jos jednom i uzela izbacila ga napolje.

Uuuuuuuuuuuzaaaaaaaasno se osecam :rida: :sad2: .

Poslednja izmena:
Virtuelna komunikacija je ovo ne mogu ukucanina da pozdravljam on je u realnom svetu .

Ljudi :sad2: :aaa: uzas :sad2: danas mi je leptir ispuzao iz kreveta bukvalno negde se zavukao u krevet i ispuzao :sad2: .

Udarila sam ga papucom i odskocila mrdao se :sad2: a onda ga zbacila sa kreveta udarila jos jednom i uzela izbacila ga napolje.

Uuuuuuuuuuuzaaaaaaaasno se osecam :rida: :sad2: .

Pa tamo ga i pozdravi, kaži ubijačica jedna onih leptirova te pozdravlja, kao iznosača istih gamadi :evil: ......... :D .. ee

I ja imam jednog u spavacoj sobi, videla ga jedno jutro, sada ga više ne viđam, dabogda da je crko :evil:

- - - - - - - - - -

i ja bih se uzasno osecala da ubijam leptire, a da ne pricham o tome kako bih se osecala da ih ubijam svaki dan...:(

zauz - ubica leptira, uzasno i zvuchi...

valjda je vreme da prestanesh da ih ubijash... mozda i oni tada prestanu da ti ulaze u krevet...:confused:

Ama to su oni "leptiri veštice" noćni leptiri, oni odvratni, slepi i grozni :(

Nema leptira u sobi :srecna: :srecna: :srecna: :srecna: .

Kacim nesto na zicu i videh jednog na carapi-lagano zakacih i lagano odoh ne skidajuci pogled sa njega. :super: Nema ih unutra.

bas htedoh da pitam kako leptiri :lol:

Šta ćemo sad devojke, jesen stiže, nema leptira?
Ko će da čeka proleće?
Ja ću sebi da izmislim jednog leptirića, tek da imam o čemu da pišem.
Po sistemu - pričam o malom problemu da ne bih pričala o velikom problemu.

Nema leptira, nema ni sunca, sad sam u depresiji :sad2:

Ima ptica.
Ne znam kako bih ti dočarala jata prica koje sam danas videla. Tolika jata u životu nisam imala prilike da posmatram. Mislim da su bili kosovi. Polete i na nebu se stvori neka pokretna masa, kao crno žito koje se preliva u talasima, čas tamo, čas ovamo. Bilo je tri - četiri takvih jata, pa slete u park, pa ponovo uzlete. Kao neki organizam koji stalno menja oblik. Mnogo čudan doživljaj i meni je bilo dovoljno da ih posmatram pa da doživim neku euforiju. Jedva čekam vikend da idem u prirodu, negde u divljinu.
A sunca uvek ima, to što ga ti ne vidiš, nije razlog za depresiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back