Druženje Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda" 3

Ponekad još ponešto napišem na politici ali to je neki unutrašnji napon da moraš da napišeš pa šta bude.
Možda to i nije tačno, ali te nešto tera .a posle bi to možda i obrisao.
Medjutim sve manje i manje imam tu neku želju za pisanjem što smatram dobrim signalom.
Mislim da će se ''boravak '' na politici se drastično smanjiti u korist drugih pdf-a.
I to smatram dobrim znakom , jer postojao je jedan opterećujući period u životu , i to se opterećenje polako ali postepeno smanjuje .

Ovde si uvek dobrodošao 🙂

Spikerka u kapitalistickoj zemlji nema osmeh kada govori o pogibiji te dece, naprotiv, ima tuzan i mucan izraz cak iako je zabole rasplodni organ za tu decu i tu zemlju. Jer na Zapadu se ocekuje da se ponasas u skladu sa situacijom, pa se neces smejati na ruzne vesti - to se zove ljudskost, nesto sto si ti izgleda zaboravio da postoji. Garant ocuvanja radnog mesta, o neobavesteni covece, je da ti gazdi donosis profit i da umes da radis posao za koji te placa, nista vise sa tvoje strane. Mozes da se smejes kao lud na brasno ali ako na tebi gazda gubi imas shut kartu momentalno. Osmeh nije obavezan ali ga ljudi koriste i na ulici kada se mimoilaze sa tobom i pozele ti dobro jutro ili prijatan ostatak dana, koriste ga i na radnom mestu, u prodavnici, restoranu... jednostavno to je deo kulture i nasledja. Sto je tebi balkancu i ko.m.unjari u dusi, jelte, nezamislivo.
sinko, ja sam maltene odrastao na zapadu. A posto me politika interesuje , proucavao sam taj sistem od kad znam za sebe.
Tebe su ubedili u pravdu i demokratiju ovog sotonskog sistema. Al to vise ne pije vodu. Previse nas je koji imamo iskustvo sa tim "rajskim" zapadom.
Na osnovu toga da ti govoris kako funkcionise zapad, sklon sam zakljuciti da su tvoja iskustva vezana za ideoloske informacije ...........i u komunizmu, gde su "svi jednaki", ziveli smo isto "ideoloski".

sinko, ja sam maltene odrastao na zapadu. A posto me politika interesuje , proucavao sam taj sistem od kad znam za sebe.
Tebe su ubedili u pravdu i demokratiju ovog sotonskog sistema. Al to vise ne pije vodu. Previse nas je koji imamo iskustvo sa tim "rajskim" zapadom.
Na osnovu toga da ti govoris kako funkcionise zapad, sklon sam zakljuciti da su tvoja iskustva vezana za ideoloske informacije ...........i u komunizmu, gde su "svi jednaki", ziveli smo isto "ideoloski".
Ma da, ti si odrastao na Zapadu isto kao sto sam ja u Sibiru. Posto si ti samouki istrazitelj zar ti nije pala na pamet ideja da si se negde zeznuo u koracima ili pretpostavkama od kojih si krenuo, da si u tom svom svetu pogresno skrenuo kod tvog Albukerkija i da si samim tim u zabludi odnosno da nisi nista pametno dokucio? Ja bih se uvek pitao u cemu sam pogresio ako je moj zakljucak toliko razlicit od onoga do cega je doslo 99% planete jer nisam ubedjen da sam toliko inteligentniji od 99% ljudi na ovoj planeti.

Ostatak tvoga pisanja u te 3-4 recenice je totalno smusen te ne razumem sta si napisao (a vidim da je gospoja Dzudi razumela i da jjoj prija).

Ma da, ti si odrastao na Zapadu isto kao sto sam ja u Sibiru. Posto si ti samouki istrazitelj zar ti nije pala na pamet ideja da si se negde zeznuo u koracima ili pretpostavkama od kojih si krenuo, da si u tom svom svetu pogresno skrenuo kod tvog Albukerkija i da si samim tim u zabludi odnosno da nisi nista pametno dokucio? Ja bih se uvek pitao u cemu sam pogresio ako je moj zakljucak toliko razlicit od onoga do cega je doslo 99% planete jer nisam ubedjen da sam toliko inteligentniji od 99% ljudi na ovoj planeti.

Ostatak tvoga pisanja u te 3-4 recenice je totalno smusen te ne razumem sta si napisao (a vidim da je gospoja Dzudi razumela i da jjoj prija).
moj zakljucak je razlicit u odnosu na 15 posto planete. I u tih 15 posto ima 99 posto , kao ti, koje je lukava Rotschildova propaganda preveslala.
Dakle, samo je 1 posto koji znaju sta je zapad i to su debelo unovcili.

moj zakljucak je razlicit u odnosu na 15 posto planete. I u tih 15 posto ima 99 posto , kao ti, koje je lukava Rotschildova propaganda preveslala.
Dakle, samo je 1 posto koji znaju sta je zapad i to su debelo unovcili.
OK, genije, svaka cast sto si otkrio i tu teoriju zavere. Samo sto gubis vreme na ovom mestu ( na forumu, i u Srbiji) ako si tako pametan? Ja bih na tvom mestu stvorio milijarde i upravljao svetomumesto tih Rostilda.
Ah, da, tebe to ne interesuje, dovoljan ti i tvoj genij.

OK, genije, svaka cast sto si otkrio i tu teoriju zavere. Samo sto gubis vreme na ovom mestu ( na forumu, i u Srbiji) ako si tako pametan? Ja bih na tvom mestu stvorio milijarde i upravljao svetomumesto tih Rostilda.
Ah, da, tebe to ne interesuje, dovoljan ti i tvoj genij.
smisao mog karaktera nije materijalisticki. Nisam time zarazen.
Za sebe sam genije a ovde sam da "otvaram oci" javnosti.
Nisi primetio?

smisao mog karaktera nije materijalisticki. Nisam time zarazen.
Za sebe sam genije a ovde sam da "otvaram oci" javnosti.
Nisi primetio?
O gernije, svaka ti dala...
...vode iz bokala.

Ma da, imas kolegu na NBGD, muva se po tramvajima, nanadmasni Kale:

Zanimljivo da je po Beogradu/Srbiji sve vise takbih kao sto si ti i tvoj kolega Kale. Ranije je Zika Obretkovic bio unikatan, danas je doslo do inflacije.

Da ne gubim vreme vise na tebe, ides na ignore. "Pametuj" za sebe ali u anonimnosti za mene.

Dobro veče svima 🙂

Slušam sada pesme na temi "Muzika za dušu" i razmišljam kako je šteta što ne možemo da ostavimo komentar za pesme koje nam se posebno sviđaju.

Da se ne bi otvarala nova tema za muziku, jer imamo ptf "Muzika" da li želite da ovde ostavljamo komentare vezane za pesme?

Zanima me da li imamo isto mišljenje kada je reč o pesmama.

Za početak : Pesmu Sadeness grupe Enigma, mogu da slušam stalno..i full verziju i ovako po delovima.

Ona baš smiruje. Video spot je odličan.. Čitala sam i čitam mnogo istorijskih romana sa elementima fikcije i spot verno odslikava te epohe..Epohe u kojima se pismo pisalo perom i mastilom. Pečatilo voskom.

Svaka pesma ostavi trag, pa makar bio i malen. Šta vi mislite?

Back