- Poruka
- 18.989
O kojoj eri govorimo, 2005. popodne?i tako sam do kasno u notj keniao dok mi je sa moba svirao ratm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kojoj eri govorimo, 2005. popodne?i tako sam do kasno u notj keniao dok mi je sa moba svirao ratm
pa to su kao neka mesta na planetiA gde su ta mesta održavanja za Kavsanje na splaviću
e ne znam tiO kojoj eri govorimo, 2005. popodne?
Jesam, fina je, atmosfera uvlači, čini se da je trulež bogataša ali ima subverzije i kritikeda li si mozda gledala The White Lotus?
Simpaticno je bizarna, nije bas Saksesn ali trulez bogatasa jeste
Da nego mislim ja Splav zamišljam kao da ima deo za diskać, deo za ručavanje, ali ne znam gde bi se odvijao Seksić, kako to kaže moja zagorela prijateljica Anapa to su kao neka mesta na planeti
odredjene tacke na kojima sam obitavao kao kanal energija
tjao androidoJesam, fina je, atmosfera uvlači, čini se da je trulež bogataša ali ima subverzije i kritike
Plus su knjige koje čitaju kao da sam im ja birala
pa u pitjku u usta i u duhpeDa nego mislim ja Splav zamišljam kao da ima deo za diskać, deo za ručavanje, ali ne znam gde bi se odvijao Seksić, kako to kaže moja zagorela prijateljica Ana
Mrštjao androido
kako si lepa vetjeras
Pa misilm ako ima naroda na Dance Flooru ne možeš prosto leći dolepa u pitjku u usta i u duhpe
sto mi tako govoris
Znači na famoznim beogradskim Splavovima postoje i nekakvi apartmaniu hrevetu
Hej, pa i ja imam Huawei godinama unazad, samo staviš Google gadžet na homescreenPre manje od dve godine, nažalost, sam uzela Huawei pa mi ugovor još uvek nije isteko. Google postoji kao opcija, ali nije difolt. Difolt je neki Petal Search, koji ne može lagano da mi izbaci ni red vožnje GSP-a, kao to je bilo lako, međutim sada stavi prst na čelo i uči se strpljenju.

ma privatno splavilo iepote tjivotZnači na famoznim beogradskim Splavovima postoje i nekakvi apartmani
Mnogo si mi sumnjiva sa tim štekanjemJa jednom krenem da obijam splavove 2014, ali neki subhuman mi naplati kaznu što nemam GSP kartu.
I od tad više ne kročim u GSP, i samim tim ni splavove
uzasni su i iezoviti splavovi beohradaJa jednom krenem da obijam splavove 2014, ali neki subhuman mi naplati kaznu što nemam GSP kartu.
I od tad više ne kročim u GSP, i samim tim ni splavove