момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.755
Poslee pa ovaj nije, zato je fantastican.
dakle, daj mu sansu https://www.eeas.europa.eu/eeas/eu-...g-speech-high-representative-josep-borrell_en
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslee pa ovaj nije, zato je fantastican.
dakle, daj mu sansu https://www.eeas.europa.eu/eeas/eu-...g-speech-high-representative-josep-borrell_en
moja nacionalna orijentacija je milogorkabivanja sr**injom
da li si mozda gledala The White Lotus?Ovo je propaganda da se na mufte progura da je 17, 18cm preveliko
Važi.
Pa i moja Hrvat, ako cemo tako. Ja sam u rodoslovu lupom trazio zrnce eritrocita neke krvi moja nije srpska da mogu da se u skladu s tim i izjasnim. Nasao sam Ujvarije i rekoh "vou", eto mene u EU.moja nacionalna orijentacija je milogorka
Da ali on kao komunistički bandit pod Mobsters International misli na nas normalneto je tacka na kojoj su se slozili izgleda i varufakis i entoni, jer varufakis je potvrdio da se slaze sa ovim:
"Our larger aim should be to welcome the emergence of democracy in Russia – maybe the last thing that the Western security establishment actually desires.
The alternative is rule by a mobsters international, which would ensure that the world will fry. It is as important as that."
Jusuf Borelj je ehoirao upozorenje Patrejusa da će uništiti rusku vojsku ako ona upotrebi taktičko nuke oruđepodelila sam juce i fantastican govor Zozep Borelja i niko nista, a bas je i Indiju pominjao.
Pa ti dakle i mrziš Srbe na hrvatski načinPa i moja Hrvat, ako cemo tako. Ja sam u rodoslovu lupom trazio zrnce eritrocita neke krvi moja nije srpska da mogu da se u skladu s tim i izjasnim. Nasao sam Ujvarije i rekoh "vou", eto mene u EU.
Ja prezirem uglavnom PrdosloveneJa mrzim sebe na tri nivoa, kao Momcilo, kao Srbin i kao Moid. Sto bi Balasevic rekao "tri put sam mrzeo sebe".
linkJusuf Borelj je ehoirao upozorenje Patrejusa da će uništiti rusku vojsku ako ona upotrebi taktičko nuke oruđe
uglavnom na trampa, bolsonara i slnormalne
Ovo je propaganda da se na mufte progura da je 17, 18cm preveliko
Važi.
Jok, sad ti se izjasnjavam kao Feral Tribjunovac aka Liberal Hrvat, onako podmuklo prezirem beogradsku kasabu kao Dezulovic, ali mi nije bitno ko je koje vjere etcPa ti dakle i mrziš Srbe na hrvatski način![]()
Zamisli kažeš na nacionalnoj TV: "Neb' ja tu ništa skraćivala!"Jovana i ova druga su ga odmah provalile
Naravno da Mađare privlači fašizam kad im po Budimpešte nema ništa na engleskom, niti nekom drugom jeziku. Bukvalno je mađarski poslednji jezik koji bih učila. Kompleksi su čudo. Budalštine glupe. I mi drž ne daj uz njih.Мађари су тамо где је фашизам. Он их привлачи као балега муве.
Привлачи их упркос томе што су их Руси ј-ебали 50 година, и то не на добар начин.
Ovo je nesto ilegalno?

Mirna.Naravno da Mađare privlači fašizam kad im po Budimpešte nema ništa na engleskom, niti nekom drugom jeziku. Bukvalno je Mađarski poslednji jezik koji bih učila. Kompleksi su čudo. Budalštine glupe. I mi drž ne daj uz njih.
Pa to i jeste najgora vrsta mržnje, baš si dobro spomenuo Dežulovića, ne bih se sjetio u trenutku.Jok, sad ti se izjasnjavam kao Feral Tribjunovac aka Liberal Hrvat, onako podmuklo prezirem beogradsku kasabu kao Dezulovic, ali mi nije bitno ko je koje vjere etc
ja ne mesam testenineJedna treba da se kuva 11 min a druga 12 min.
Ja kao hrvatski liberal nisam ljubitelj bilo koje drzave, ali Srbije ponajmanjePa to i jeste najgora vrsta mržnje, baš si dobro spomenuo Dežulovića, ne bih se sjetio u trenutku.