gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U busu sam slušala lika koji konsultuje majku za kripto, ispostavlja joj procenu računa za struju, itd, veliki blam me pojeo u njegovo imeOtac i brat oće da ulože u kripto, otac me zove da mu pomognem da se registruje na crypto.com
Isuse, de sam pogrešio
U busu sam slušala lika koji konsultuje majku za kripto, ispostavlja joj procenu računa za struju, itd, veliki blam me pojeo u njegovo ime
Nedugo potom je kripto krahirao
Ja nekad posećujem telegram kanal Rekt Plebs koji dokumentuje klošuse koji su izgubili pare na kojnovimaRegistrujem ti se sam na crypto.com da vidim kako funkcioniše da bih objasnio ćaletu
Pogledajte sve ove krive u padu
Zanimljivo, nije pretukao ženu, nego su se potukli.Tema 'Čeda Jovanović se potukao sa ženom' https://forum.krstarica.com/threads/ceda-jovanovic-se-potukao-sa-zenom.959988/
Zasto ga neko ne zatvori vec jednom
Mozda ga je korona oslabila pa su sad egalZanimljivo, nije pretukao ženu, nego su se potukli.
1 na 1, tzv. ferka.
Ljudi su spremni na svasta, zato bi trebalo da postoje table upozorenja, trake i sta vec kako bi se ljudima skrenula paznja da most ne sme da se koristi.Pogledajte prilog 1237776
Kaže poginule dve žene.
Sine, nema teorije da bi prešo preko ovog mosta. Jednom sam prešo preko nekog visećeg pešačkog kao klinac u zavičaju, bio je u boljem stanju nego ovaj i opet sam se usro živ.
Je li zbog žene?dosao je i taj dan
kada ja odlazim sa foruma zauvek
Hrišćanstvo je lažna veroispovest
Moj B1 nemački je malo zarđaoАли знаш како каже @Nosferatu___2
Sankt Margarethe mit dem Wurm,
Sankt Barbara mit dem Turm,
Sankt Katharina mit dem Radl,
das sind die heiligen drei Madl.
![]()
Ona i nije spasena, naime u Vatri je.Дотични "вурм" је тако увредљиво назван, али инструмент њеног спасења у ствари није црв него змај.
Св Марина је имала врло узбудљиво и авантуристичко житије.
Neki komunista a
Ove ženetine voze užasno, sad se vraćam s vožnje 2Ljudi su spremni na svasta, zato bi trebalo da postoje table upozorenja, trake i sta vec kako bi se ljudima skrenula paznja da most ne sme da se koristi.
Naravno, sutra ce tablodi da osvanu sa natpisima - Poginuli zbog Instagrama, i sl.