caffe magic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4425346.jpg

fuuuuuuuuuuuuuuuuj, mora da si mnogo besan

ej ozi, večer !

Ma šta ti je ovo ? :D :D :D :D :D hahaha :D :D :D

Ма нашао успут некако на јутубе. Али ево, када чујем по други пут препознајем патерн, шему. Ово заправо и није лоше. Нешто попут наших бећараца и слично. А пошто траје читвих 13 минута, слушаоци буквално могу пасти у неки врсту транса. :neutral:

Нису кинези наивни.

Ма нашао успут некако на јутубе. Али ево, када чујем по други пут препознајем патерн, шему. Ово заправо и није лоше. Нешто попут наших бећараца и слично. А пошто траје читвих 13 минута, слушаоци буквално могу пасти у неки врсту транса. :neutral:

Нису кинези наивни.
ma nisi to valjda slušao do kraja ? :D

Ne samo zbog minutaže, nego i zbog tona pjevanja, frekvencije, ponavljanja. Slušatelj može doći u stanje prividno slično meditaciji. Mislim da je stvar u theta valovima, ali nisam sigurna.

Ja bi da zaradim koju kintu al bez Dzeka molim!!! Samo vas dve! Nisam skup a sve radnje radim! Toliko.

Hahahha... crvić vs piton! Aj' dobro, uvek sam restlove prepuštao momcima u usponu... hahahah

Al' ovde restlova nema.

Znaš, podsećaš me na jedan citat iz Odiseje 2001, koji veli ovako: "My god, it's full of stars!"
I na jedan iz 2010:
"All these worlds are yours..."

Što znači: Ti kažeš "Bože moj, forum je pun žena"
A ja odgovaram "Sve te žene su moje" :):)

Hahahha... crvić vs piton! Aj' dobro, uvek sam restlove prepuštao momcima u usponu... hahahah

Al' ovde restlova nema.

Znaš, podsećaš me na jedan citat iz Odiseje 2001, koji veli ovako: "My god, it's full of stars!"
I na jedan iz 2010:
"All these worlds are yours..."

Što znači: Ti kažeš "Bože moj, forum je pun žena"
A ja odgovaram "Sve te žene su moje" :):)

E brate nije tebi lako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back