loki74
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Не знам зашто Тесеракт проглашавате мушкарцем?.Мени она делује потпуно женствено а и сама каже да је жена. Ту женственост можемо сви наслутити из њених постова. Зашто не бих веревао њој већ теби? Али чак и да сте у праву... а нисте, особа под ником "Тесеракт" је женственија од многих жена па чак и када би хипотетички била у мушком телу.
Независно од ње а везано за ту тему коју си покренуо. Травестити су својеврсна забуна метафизичког принципа а који је женску душу некако смести у мушко тело и обрнуто. Оно што нас чини оним што јесмо јесте тај принцип, који зовемо ЈА и који нас дефинише..а не тело.
Ово је наравно сировим материјалистима непојмљиво али тако је. Жена у мушком телу је жена и заслужује поштовање као таква.
Eh Ozi, mnogo si naivan. Ljudi nisu uvek ono za šta se predstavljaju. Kad ti na jednom topiku neko prosipa priče o humanosti, antifašizmu, nisu bitne nacije itd, a na drugom hvalospeve već čemu, da se ne ponavlja... onda to nisu čista posla, već licemerje najgore vrste. Upoznao sam u životu samo nekoliko osoba koji su istinski antinacionalisti, antifašisti, istinski dobri i humani, i šanse nije bilo da takvi podrže bilo šta slično onome što je ona, tj.on podržala. Ne znam kako da ti objasnim preciznije, da ne uvlačim rat i politiku, ako hoćeš pojasniću ti pp. Dobrodušnost te osobe je jedna velika laž.
Džek ,, ako izuzmemo nacionalizam i veličanje zločina ''. Ma ništa strašno, samo to... Meni je to mnogo gore nego da me je nazvala stokom, seronjom, bilo kako, ono prvo je mnogo gore i opasnije i podlije, na nekom suštinskom nivou. Boli me uvo za njenu elokvenciju, ima toliko devojaka ovde i lepih i pametnih i elokventnih.
Poslednja izmena: