caffe magic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro, pundravci i pundravice :) Š'a ima, a?

Pretvarate ovaj ćumez u filozofski cirkus i naprđivaonicu? Bruka...
Bolje otvorite temu "filozofija naptrirodnog" ili samo"filozofija" kao što sam ja sa "bibloiteka." Doduše, zavidni i zlobni mi je htedoše zatvoriti, al' popiše šipak. Reč razuma i intelekta je uvek iznad budalasanja, spamovanja i zavisti.

Uh, nešto me sve boli, morebidne od fudbala , ono upala mišiča... prijala bi jedna masaža. Popodne, ako bog da :)

Odo' sad da radim, moram trčati...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa prešla sam tisućiti post !! To je razlog za slavlje...evo častim. Ima pravog drniškog pršuta, paškog sira i vina. Poslužite se. :p

vino_prsut_sir.jpg

Poslednja izmena:
Не знам зашто Тесеракт проглашавате мушкарцем?.Мени она делује потпуно женствено а и сама каже да је жена. Ту женственост можемо сви наслутити из њених постова. Зашто не бих веревао њој већ теби? Али чак и да сте у праву... а нисте, особа под ником "Тесеракт" је женственија од многих жена па чак и када би хипотетички била у мушком телу.

Независно од ње а везано за ту тему коју си покренуо. Травестити су својеврсна забуна метафизичког принципа а који је женску душу некако смести у мушко тело и обрнуто. Оно што нас чини оним што јесмо јесте тај принцип, који зовемо ЈА и који нас дефинише..а не тело.

Ово је наравно сировим материјалистима непојмљиво али тако је. Жена у мушком телу је жена и заслужује поштовање као таква.

Не знам зашто Тесеракт проглашавате мушкарцем?.Мени она делује потпуно женствено а и сама каже да је жена. Ту женственост можемо сви наслутити из њених постова. Зашто не бих веревао њој већ теби? Али чак и да сте у праву... а нисте, особа под ником "Тесеракт" је женственија од многих жена па чак и када би хипотетички била у мушком телу.

Независно од ње а везано за ту тему коју си покренуо. Травестити су својеврсна забуна метафизичког принципа а који је женску душу некако смести у мушко тело и обрнуто. Оно што нас чини оним што јесмо јесте тај принцип, који зовемо ЈА и који нас дефинише..а не тело.

Ово је наравно сировим материјалистима непојмљиво али тако је. Жена у мушком телу је жена и заслужује поштовање као таква.

Naravno da sam žensko, znaju i oni to. Cilj je nekoga (u ovom slučaju mene) povrijediti. Neki ljudi se jednostavno hrane tim da svoju rl nemoć dokazuju iživljavanjem nad drugima na forumu. Ne mislim ovdje na njega, jer ga prekratko poznajem. Govorim o obrascu.

Što se tiče transrodnih osoba slažem se s tobom ozi. Ne definira tijelo čovjeka, nego "duša".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back