teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
a pogledajte ovo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta si ti tako veseo ?
Biće da su ukusne ove pjesmice što si slušao![]()
koje pjsemsice? 

Š'a ima, a? 
ne koristim pp, a javno ne smijem postati. Ma lako ti ih je naći. Meni su odlični.

Dje s' ba?![]()

evo me , bre![]()
![]()
Jesi vidio što sam ti pjesmicu pustila...ni hvala mi nisi rekao...baš si neki :šmrc

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa prešla sam tisućiti post !! To je razlog za savlje...evo častim. Ima pravog drniškog pršuta, paškog sira i vina. Poslužite se.![]()

Ok.thanks.![]()
Не знам зашто Тесеракт проглашавате мушкарцем?.Мени она делује потпуно женствено а и сама каже да је жена. Ту женственост можемо сви наслутити из њених постова. Зашто не бих веревао њој већ теби? Али чак и да сте у праву... а нисте, особа под ником "Тесеракт" је женственија од многих жена па чак и када би хипотетички била у мушком телу.
Независно од ње а везано за ту тему коју си покренуо. Травестити су својеврсна забуна метафизичког принципа а који је женску душу некако смести у мушко тело и обрнуто. Оно што нас чини оним што јесмо јесте тај принцип, који зовемо ЈА и који нас дефинише..а не тело.
Ово је наравно сировим материјалистима непојмљиво али тако је. Жена у мушком телу је жена и заслужује поштовање као таква.