Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav!

Ja radim po pet serija sa po deset ponavljana treninge koji su podjeljeni na sljedeći način.

Jedan trening je leđa i triceps između kojim odradim jednu ili dvije vježbe za noge i trbušnjake.
Drugi trening, sa dan odmora između prethodnog, radim prsa i biceps, a noge i trbušnjake isto.

napr. leđa odradim oko 4-5 vježbi i triceps 3-4, a onaj drugi, 4-5 vježbe prsa i biceps 3-4.
Pokušavam svaki trening, grupacije, raditi drugačije vježbe. Napr. jedanput prsa radim sa šipkom drugi puta sa dva slobodna utega i kombinacija. Ako se dobro osjećam radim 1RM, a inaće po pet serija sa po deset ponavljanja, a ponekad i po tri serije sa manje ponavljanja ali veće težine pa...

Prije i poslije treninga uzmem glutamin a prije spavanja svaki dan 4 amino 2700. Doručkujem obilno (uleti i sarma ujutro), pa ručam manje, pa večeram najmanje a između prema potrebi. U igri su razni riblji štapići, sušeno meso, kuhano meso, sir, jetra, čak i plućaca, pureća prsa, soja, zelenje svakakvo.

Radim oko dva mjeseca i puno se manje umaram i lakše odmaram nakon što sam počeo uzimati glutamin. Na početku sam krenuo sa megamass 3000 od univerzala ali sam to izbacio. Kupio sam Natural Welth minerale i vitamine a uglikohidrate uzimam u obliku grožđica, banana, riže, raznih kruhova, mlinci i sl. veselja.
Jako sam zadovoljan sa tjesteninama raznim.

Može neka replika. Hvala!

BARBIE GIRL:
Dragi moji bodybilderi budite ljubazni, kao sto ste zgodni i lepi, i napisite sve o ANIMAL CUT- u ( GDE SE I ZA KOLIKO NOVCA MOZE NABAVITI,KAKAV MU JE EFEKAT, I KOLIKO BRZO POČINJE DA DELUJE, KAKO SE KORISTI... )
Unapred zahvalna vaša

BARBIE GIRL

* Beograd - TC Futura I sprat (Slavija), Nemanjina 40, telefon: 011/32 38 311
* Beograd - TC Millenium (Knez Mihajlova) II sprat, lok. br. 115, telefon: 011/262 14 83
* Niš - TC Kalča, I sprat, lamela B, lokal 41, telefon: 018/523 720
* Novi Beograd - YU Biznis Centar lok 12 (Blok 12), Bul. Lenjina 10 I, nisko prizemlje, strana kineske ambasade, telefon: 011/311 14 30
* Novi Sad - Dunavska 23 (u pasažu),
* Subotica - Borisa Kidriča 7c (pasaž, I. sprat), telefon: 024/524 755
* Zrenjanin - Bulevar Oslobođenja, lokacija 12 (kod Nove Pijace), telefon: 023/511 227

http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=UN158

prvo moras da pazis da jedes , pa da radis vezbe snage i kardio

neka neko kaze nesto! please ! e pravi sam davež znam, ali sta ću kad mi je frka !
koji je efikasniji! tamo nadjem kao Animal cut sve super...onda onaj drugi Dym Burn i on kao extra...i sad ne znam sta da radim...a nisam dovoljno iskusna da bih sama mogla da procenim,....( prilikom davanja komentara imajte na umu da sam devojka, da ne bildujem već vezbam ( vozim bajk 20 km ( 45 min ) preskacem konopac 20 min ( bez prekida ) i radim ruke ( tegovi od 5 kg )
pomagajte I ono najvaznije sto treba da znate je da HOĆU STO BRZI EFEKAT PREPARATA!

VELIKI POZZ ZA SVE KOJI SE JAVE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back