boris0230
Aktivan član
- Poruka
- 1.583
Imao sam priliku da vidim coveka koji je dizao.. recimo veliku kilazu na mrtvom dizanju (verovatno bi mogao i vise) ali nije imao snagu da drzi dvorucni teg sa tezinom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

boris0230:Ranije sam imao priliku na google da nadjem ovakve slicne slike. Nasao sam jednu, eventualno dve i to su bile losijeg kvaliteta (i manja slika). Inace u tom forumu ima dosta ovakvih.
Hteo sam i ja da prikazem ovde kao sto si ti ali ne mogu da uplodujem ni jednu sliku na imageshack zbog moje lose konekcije. (puca mi veza stalno)
boris0230:Da,
Sad bas listam malo taj forum. Ima dosta (dobrih, odlicnih) clanaka o BB.
POP Mare:Forum je zaista odlican ali nemojte ga reklamirati ovde... to je protiv pravila...
difovac:Ajde preporuke za doping,imam da trcim normu na 1500m,nisam spreman da je istrcim za 5:20...sta da roknem,sta da smuckam?
levrone:... Upalu misica uzrokuje nagomilana mlecna kiselina tako da je najbolje koristiti nesto sto ublazava...
Kaa:Aj malo da razbijem camotinju..."mrtvo dizanje" mi predstavlja relativan problem i tu postizem mnogo slabije rezultate nego u bilo kojoj drugoj vezbi...Sta i kako...Od cega da krenem(ranije sam napomenuo da imam slabe bocne misice...trbusnjaci su ok ali mi je struk ipak pretanak...da li je u tome problem)
Koja je tehnika kod ove vezbe i kako da postignem napredak,posto sam svestan njenog znacaja za snagu celog tela?
Napisi odgovor u wordu i onda ga kopiraj ovde...Nikko55:Pokusavam da postavim odgovor na ovo pitanje ali kako je malo duzi nikako mi ne uspeva.
Da li ima neko ogranicenje u duzini posta i kako ga izbeci?