- Poruka
- 204.162
Pa de ga guraš kad vidiš da nije bezbedno? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ахм, нејсам у твој део БеоградаKod nas u Beogradu ne pljušti kao kod vas.![]()

уф што волем кад је врела и шеКернаnije nikad padala ma ni kuce nece da izadje...
Dobro jutro lepotancice i lepotani dragi!
![]()

шта да ти реКем кад си наопЧки чојкŠećer u kafi ko toplo pivo, fujbre.![]()

не добаЧивај док сркућем, знашBilo koja kafa se pije kako treba, bez šećera. Domaća crna, esperso, late, nes... sve, ali bez šećerčine. To ti možda piješ neku belu kafu ili čokoladno mleko?![]()

To kodvas uselo, ali ja pišem o kako je u svet široki.не добаЧивај док сркућем, знаш
само се чајковиЋ пије бреЗ шеКера, ццц
поЈмета нејмаШ![]()

ко је заопсео РиФатов налогŠase ljutiš, što nisi naučila? Ali dobro, mlada si, ima ti još kafa da ispiješ pa da naučiš.![]()

Evo ja sam, što?ко је заопсео РиФатов налог![]()
не мерем бреЗ шеКер кофи ни једнуTo kodvas uselo, ali ja pišem o kako je u svet široki.![]()

Pa to jer me nisi pitala za mog malog, bre.штазнамјанеј су ми залиЧела словца на теб
![]()

Da nemaš nekog stalkera u komšiluku?а и малко сам нурозан... уфатела ме трема
а неје ми смеШкасто![]()
па малени је бреее медPa to jer me nisi pitala za mog malog, bre.

Najbolji, mada malo nervozan dok ga ne izvadim napolje.па малени је бреее мед
јеЛ добар, м![]()
ц, треба по инЏекшн да идем а баш ме рока тремаDa nemaš nekog stalkera u komšiluku?

па тако је и времеNajbolji, mada malo nervozan dok ga ne izvadim napolje.

Koji? I zašto trema, jel da dođe neki od nas da te drži za ruku?ц, треба по инЏекшн да идем а баш ме рока трема
ко да ћу се удавам, пу пу далеко било![]()
Ma jeste, stalno bi napolje, da je slobodan.па тако је и временије до њега
![]()
срЦко мало, дивно и шареноMa jeste, stalno bi napolje, da je slobodan.
па ко не воле слободу брееееееееееееееешазнам који ми је андракKoji? I zašto trema, jel da dođe neki od nas da te drži za ruku?