Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
што ли се мени нешто не понудиDobar si, sta se meni pre par dana ovde nudilo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
што ли се мени нешто не понудиDobar si, sta se meni pre par dana ovde nudilo![]()
то све зависи изгледа до никаsve, bre, neke prostate i bešike? Gde su one slobodne ženske koje traže poznastvo i slično, nestale?![]()
ил година, јбатига сад заобравела сам Ma kao reklama Wukoшто ли се мени нешто не понуди![]()
опаааааааааааа идемоооо иванаааааааааааMeni su nudili neku Ivanu u mojoj blizini![]()

ви ко курбла, само на рекламе морете сад да палитеMa kao reklama Wuko![]()

опаааааааааааа идемоооо иванааааааааааа![]()
Zadnji trzaj Wukoви ко курбла, само на рекламе морете сад да палите![]()
Mogu ja da proverim, imam neka iskustva...фала ти, моја простата је на месту вољно![]()
1. hranaви ко курбла, само на рекламе морете сад да палите![]()
crkoh od smeha sa vasi dijalozi..jos i men da proradi ta prosta-ta ...ha haаух, значи отказало и квачило1. hrana
2.
3.
4.
5.
6.
.
.
.
10. reklame
11. žene

Žena da kuva, muškarac da jede!аух, значи отказало и квачило
еве зашто су женеТине с Венеру а мушкарчиЋи с Марс![]()
одокативно оли....Mogu ja da proverim, imam neka iskustva...

ич ти не верујем!Žena da kuva, muškarac da jede!
Nema ultrzvuk aparat, moraću na stari način.одокативно оли....![]()

немо бреЈ, ће се ушинеш па шта ћеш пошљенакаNema ultrzvuk aparat, moraću na stari način.![]()

Ušta da se ušinem, crna ti?немо бреЈ, ће се ушинеш па шта ћеш пошљенака![]()
ово не волем на овије начин
није црна но је црњо... цццUšta da se ušinem, crna ti?

U mojoj verziji je ukusnije, samo da im metem varjaču i jednu kašiku u ruke.ово не волем на овије начин![]()
не личи ми варјаЧа на теб... пре оклагијаU mojoj verziji je ukusnije, samo da im metem varjaču i jednu kašiku u ruke.