- Poruka
- 204.162
A ko će drugi, da neće onaj neiskusni seen?престани да добацујеш![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko će drugi, da neće onaj neiskusni seen?престани да добацујеш![]()
ако ич ишта, неискусни су издржљивиA ko će drugi, da neće onaj neiskusni seen?

Misliš da je nekoga briga? Pa neće se mazite posle? Kad je gotovo sledi hrkanje.ако ич ишта, неискусни су издржљиви
шта зна мукица шта је носити џак цемента на Х спрат![]()

Kakav danak neiskustvu.Misliš da je nekoga briga? Pa neće se mazite posle? Kad je gotovo sledi hrkanje.![]()
![]()
Misliš da je nekoga briga? Pa neće se mazite posle? Kad je gotovo sledi hrkanje.![]()
![]()

сеен 16:20Kakav danak neiskustvu.
Kad je gotovo sledi film i klopa.
Dok se ne uspavate sa loncima u krevetu.
A ujutru trcanje, di mi carapa di mi orbit di mi pare di upaljac. Poljubite se kao da doruckujete i svako na svoj posao.
Mlad si, još imaš te ideale, kakav crni film?Kakav danak neiskustvu.
Kad je gotovo sledi film i klopa.
Dok se ne uspavate sa loncima u krevetu.
A ujutru trcanje, di mi carapa di mi orbit di mi pare di upaljac. Poljubite se kao da doruckujete i svako na svoj posao.

Šta je ceeh?сеен 16:20
ињаооо деко, ел то било оној ХХ векMlad si, još imaš te ideale, kakav crni film?
Kakvo trčanje ujutro, lepo ustanem u 10 ili 11h i sve super, upaljač, pa neću roštilj tako rano da pravim, prvo kafa ide? O mladosti neznalice.![]()

Zaštobi?одпањсе
шташ ако се ушинеш![]()

одшооокZaštobi?![]()

Samo da vas cokim!
![]()

медундшеЧеру

Ne šlihtaj mu se ako nisi bar bacačica koplja.медундшеЧеру![]()

Dobro jutro,mislis da nismo znali da volis zene,momcino?! Lepo sto si dosao u nasu kafanicu,veselu,kulturiska,razdraganu!

Ha ha,on samo posecuje teretanu i kultna mesta,ne sekiraj se on je skroz cool!Ne šlihtaj mu se ako nisi bar bacačica koplja.![]()