Caffe Atelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Lancier je otišao..bojim se da smo mi ubrzo na redu.
Arhitektura i Likovna Umetnost su sestre bliznakinje
Neće , jedino ako mi to ne uradimo , ali nikom nije u intersu.
Neka mi oprosti Lancer hteo sam par puta da se priključim , ali forum je loše konceptiran i usko vezan za struku ! e šta se posle dešavalo ne znam !?
Teme su usitnjene i nagomilane , što je i ovde slučaj sa pojedinim temema . ( Npr ljubav tamo nekog slikara :eek:) I šta kad je vidimo ? kraj teme :dash:Ili priče o jednoj slici ??? Ne komentarišem jer znam da će takve teme pasti u zaborav !
Slikarski giganti kao Rubens i mnogi drugi koji su obeležili epohu , njihove teme treba da počinju njihovim imenom zbog pretrage na Googlu . Niko neće Rubensa da traži pod B ( Božanstvenei što se slažem ) , ali mi je logično da će neki "stranac" ili slabo upućen u forum Rubensa tražiti pod punim imenom i prezimenom ukucanim na Googlu i ovde na forumu .( R kao Rubens )
Ima tako finesa , kojima se treba olakšati drugima dolazak i pregled foruma i raskrčiti put do najposećenih tema koje su zanimljive i vredne kao istorisko i kulturno dobro ! ?
Normalno i opuštena prijateljska atmosfera !

Poslednja izmena:
Daj predlog..da menjamo naslove tema?
Oću Poli !
eto npr. Rubens - božanstveni !? zaboravim da je pod B u pretrazi , ima toga javljaću ti na PP kao i do sad da ne spamujemo .
Ja uvek kad ne mogu da nadjem ili mi je otežana pretraga da postavim na temi " ako ne znate gde da postavite sliku " ali time pravim vama posao !?
Ima tako na par mesta što zaboravljam npr morski pejzaži pa tek onda na engleskom ipak mi srpski bliži :zkez: ima tako sitnica . javljaću ti, a ti delaj po ličnom nahodjenju
Treba svi da poradimo da forum bude što opušteniji i interesantan za SVE !

Oću Poli !
eto npr. Rubens - božanstveni !? zaboravim da je pod B u pretrazi , ima toga javljaću ti na PP kao i do sad da ne spamujemo .
Ja uvek kad ne mogu da nadjem ili mi je otežana pretraga da postavim na temi " ako ne znate gde da postavite sliku " ali time pravim vama posao !?
Ima tako na par mesta što zaboravljam npr morski pejzaži pa tek onda na engleskom ipak mi srpski bliži :zkez: ima tako sitnica . javljaću ti, a ti delaj po ličnom nahodjenju
Treba svi da poradimo da forum bude što opušteniji i interesantan za SVE !
Ne moraš na pp.Ovo nije spam..ovo je demokratija na forumu-Sve na dlanu.

Žao mi je,obrisano je i moje što sam rekla..ipak sve sam tvoje pročitala.
Sad nisi zelen..kako to lepo zvuči!! :D
@Lancier
Naravno kao svaki dobar moderator sada te pozivam svečano da nam se pridružiš
ovde,da uveličamo i ojačamo ovaj sjajni tim.
Odmah mogu da ti obećam da ćeš imati ovde svoju temu koju želiš.
Svojevremeno i ti si meni otvorio temu na Arhitekturi.Pamti Poli :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back