- Poruka
- 95.553
Zašto misliš da smo mi na redu?@Lancier je otišao..bojim se da smo mi ubrzo na redu.
Arhitektura i Likovna Umetnost su sestre bliznakinje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto misliš da smo mi na redu?@Lancier je otišao..bojim se da smo mi ubrzo na redu.
Neće , jedino ako mi to ne uradimo , ali nikom nije u intersu.@Lancier je otišao..bojim se da smo mi ubrzo na redu.
) I šta kad je vidimo ? kraj teme
Ili priče o jednoj slici ??? Ne komentarišem jer znam da će takve teme pasti u zaborav !Oću Poli !Daj predlog..da menjamo naslove tema?
ima tako sitnica . javljaću ti, a ti delaj po ličnom nahodjenjuNe moraš na pp.Ovo nije spam..ovo je demokratija na forumu-Sve na dlanu.Oću Poli !
eto npr. Rubens - božanstveni !? zaboravim da je pod B u pretrazi , ima toga javljaću ti na PP kao i do sad da ne spamujemo .
Ja uvek kad ne mogu da nadjem ili mi je otežana pretraga da postavim na temi " ako ne znate gde da postavite sliku " ali time pravim vama posao !?
Ima tako na par mesta što zaboravljam npr morski pejzaži pa tek onda na engleskom ipak mi srpski bližiima tako sitnica . javljaću ti, a ti delaj po ličnom nahodjenju
Treba svi da poradimo da forum bude što opušteniji i interesantan za SVE !
Ne moraš na pp.Ovo nije spam..ovo je demokratija na forumu-Sve na dlanu.

Upravo toNežnost akvarela..promenjen naslov u..Akvarel tehnika

Žao mi je,obrisano je i moje što sam rekla..ipak sve sam tvoje pročitala.Interesantno kojom sam brzinom cenzurisan, ipak mi je nekako žao što nisam snimio ekran mojih poslednjih poruka na forumu za moderatore.![]()
Pusti snoviŽao mi je,obrisano je i moje što sam rekla..ipak sve sam tvoje pročitala.
Sad nisi zelen..kako to lepo zvuči!!![]()

Pu pu ..pomeri se s mestaNeću preživeti ovo leto.
Odvratno je.zašto ???
@LancierŽao mi je,obrisano je i moje što sam rekla..ipak sve sam tvoje pročitala.
Sad nisi zelen..kako to lepo zvuči!!![]()
Zbog pgca ???Odvratno je.
Branko , šta ?Zbog pgca ???
Zbog čega nećeš preživeti leto ?Branko , šta ?
p..g..ca !!? Ne.Zbog čega nećeš preživeti leto ?
Ubaci slova koja nedostajup..g..ca !!?
Pretpostavljam zbog toga
Ne smeš drug da umireš , sa kome ću ja da delim leševe i kosture ?Ne.
Zbog bezvazdušnosti i disanja na škrge...
Pritisak 
)