Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da je Karen dobila lepu boju.
A sta je sa tobom, jesili i ti pocrnio, baci eku sliku da vidimo
On je pobeleo. To jest, prvo je izgoreo, pocrveneo, onda se oljuštio i sad je beo.

Pa gde je krki?
:ceka:
Tu sam, bre ljudi. Izvinjavam se na odsustvu.

Čim mačaka nema, miševi kolo vode. Tako li nam čuvaš kafanu, Sumi? Kuća časti? A kad će gosti da časte?

Ma gde pocrnela... ja bih rekao daje pobelela, ali nema veze..

Evo i ja bacam svoju fotku sa mora... kad može Karen mogu i ja...

61171_untitled_ahl.jpg
Uskoro ću pozeleneti. :malav:
Tvoje fotke su oduvek bile jače. :fdlan:

ste zivi ?

- - - - - - - - - -

il pregoreli :zcepanje:
Pregoreli. Izgoresmo na bajsevima. Ćuti. To ti je tako kad voziš u kupaćem u sred bela dana na moru.

uh bre...od tolike vode ti nadje da slikas taj patrljak..
esi sliko krki kad izlazi iz vode?
Ma, slikao je. Kako da nije. Slikao neke babe tamo na Vurvuru. Htele da ga linčuju. Spartanac voli babe. Ima i jednu koleginicu koja se opasno pali na njega. A mene je nazvala popišuljom. :rotf: Ljubomorna. Redovno ga cmače kad dođe. Jedva se odbrani. A ja oću dumrem od smeha svaki put. :rotf: Još ih ostavim uvek same. :zper:

Dajte jos slika sa mora.... ne samo ove sa lavorom i noznim prsticima, neke zajednicke po mogucstvo, ocemo jos detalja.... ovako, labavo vam to morsko letnje izlaganje delova tela suncu iskustvo. Sta si ti slikala Karen? :D

Zlaki šta je sa tobom burazere?

Priroda i drustvo, bez kocke, piva i sexa, evo vec mesec i jace tako, manastirsko pa smorno, fala dragom Sivi, jos malo pa proslo. Jesi ti slikao sta konkretno tamo, a?

POČINJE NAJVEĆA ŽURKA U EVROPI: Exit danas otvara kapije Tvrđave

POP KULTURA09:23, 07.07.2016

- - - - - - - - - -

Ovogodišnji, 16. po redu Egzit (Exit) festival počinje danas i traje do 10. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, gde će na glavnoj i još dvadesetak bina publiku zabavljati više od 500 izvođača.
Na fesivalu će među stranim izvođačima nastupiti Eli Goulding (Ellie Goulding) i Dejvid Geta (David Guetta), Prodidži (The Prodigy), Džordž Klinton (George Clinton), Viz Kalifa (Wiz Khalifa), Gramatik iz Slovenije, pankeri Anti fleg (Flag) i Kok sperer (Cock Sparrer), preneo je RTV.Među domaćim i regionalnim izvođačima su Bed kopi (Bad Copy), Božo Vrećo i Disciplin A Kitchme, a na jednom od najatraktivinijih festivalskih plesnih podijuma Dens areni (Dance Arena) nastupiće neka od najznačajnijih imena elektronske muzike kao što je Riči Houtin (Richie Hawtin).
Kapije festivala otvaraju se posle podne, a preuzimanje narukvica i kupovina jednodnevnih ulaznica može se obaviti na punktovima u centru Novog Sada, kao i u blizini ulaza na Tvrđavu, kod Lovotursa.I ove godine organizatori Exit festivala obezbedili su za posetioce smeštaj u kampu "Exit Village" na novosadskoj plaži Štrand, čiji je kapacitet od 3.000 do 4.000 mesta.
Festival se zvanično otvara u 22.15 nastupom jednog od najboljih britanskih bendova „Bastilja“.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultu...clanak-2342025

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back