Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Lepo,
kad želiš da ti se otkinu sva čula,
slobodno stavi slUške i konektuj se na Karen i Simplea,
u kafani ZNA SE KOJOJ...
Postali smo oboje opasni po okolinu, znam.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo,
kad želiš da ti se otkinu sva čula,
slobodno stavi slUške i konektuj se na Karen i Simplea,
u kafani ZNA SE KOJOJ...
Postali smo oboje opasni po okolinu, znam.![]()
Jao! Za ovu Riverside pesmu, na koju otkidam, poklanjam[/B]![]()

Koliko sam procitala,da,a sasvim slucajno sam ih otkrila.Pustila RS,onako vise pesama,i onda cujem ovoSamo ti raspali, Sumara. Dobar ti je ovaj progressive metal. Holanđani, zar ne?

Hm, da nisi možda ljubomoran?

Kako je dobar omot!
Imam još nešto da vam kažem. Tiče se Grka i muzike, naravno. Naime, počela sam da čitam Cicerona i njegove "Rasprave u Tuskulu". Evo ga citat iz knjige: "Grci su smatrali da je vrhunac obrazovanosti znati pevati i svirati na žičanim instrumentima."
Pametni bili ovi Grci. Onaj ko u to vreme nije dovoljno dobro poznavao muziku, smatrao se nedovoljno obrazovanim. Iako je geometrija bila najcenjenija, matematičari najslavniji, ipak su veliku važnost pridavali i znanju o muzici.
Ako ikoga zanima, eto.
bravo Καρενκο ... inače i danas je tako ili bi trebalo da bude tako... zapadna civilizacija (da ne bude zabune tu spada i Rusija) smatra da su njeni temelji u starogrčkoj kulturi... praktično sebe vidi kao produžetak te kulture u svakom smislu...Uči me Laki ovom nepravilnom pričanju i pisanju. Zanima me koju sam ocenu dobila za ovo.
Šteta da ga i ovde ne pustim. Banz će se oduševiti.

Slike su za Zlaju. Išla sam jutros sa bratom do kuće na selu .. I usput sam malo fotkala:

Sumara, Bonsai, pozdrav devojke... evo jedan novitet... hard rok... i Zlaji će se dopasti... gde li je taj čova?..
Trenutno je Zlaja u svet mitskog folklora,vilenjaka,hobita,zmajeva.....ali posmatram vas.Ih i ja svasta pitam,trebala sam odma pretpostaviti cim si napisala da je bosanski.
Da li je kupovni?
Muz obozava kad ja napravim,jedino sto ne umem je da razvucem kore,a i gotove uvek odrade posao,nije isto,naravno,obicno pojede skoro celu tepsiju,a nisam ni ja imuna na pitu.njam,njam
Znam da voles Danijela,to je za onaj griz pite

Pozdrav narode!
Fotke su ti sjajne,mada i nije bilo teško da ih uslikaš,kad živiš u tako lepom kraju....planine i šume na sve strane.Samo te zeza što nema reka,ali rešićemo i to...
Aj baciću posle neke fotke iz mog sela,kad završim nešto.

Ja često preslušavam više puta.Tek jutros pocela da preslusavam mjuzu od sinoc,ovde je bilo zestoko,a meni jutro postalo lepse posle preslusavanja.