Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
If you want a lover
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love
I'll wear a mask for you
If you want a partner
Take my hand
Or if you want to strike me down in anger
Here I stand
I'm your man
If you want a boxer
I will step into the ring for you
And if you want a doctor
I'll examine every inch of you
If you want a driver
Climb inside
Or if you want to take me for a ride
You know you can
I'm your man

Pozz svima!

Neki se sad tek bude, a meni burno od rane zore :D

Slike su za Zlaju. Išla sam jutros sa bratom do kuće na selu .. I usput sam malo fotkala:

Ali, najbitniji dio dosadašnjeg dana....ma, pogledajte i sami...slika govori više od hiljadu riječi :D

Bosanski doručak:

DSC00611_zpsf3df9ed2-1.jpg

Ih i ja svasta pitam,trebala sam odma pretpostaviti cim si napisala da je bosanski.:kolac:
Da li je kupovni?
Muz obozava kad ja napravim,jedino sto ne umem je da razvucem kore,a i gotove uvek odrade posao,nije isto,naravno,obicno pojede skoro celu tepsiju,a nisam ni ja imuna na pitu.njam,njam
Znam da voles Danijela,to je za onaj griz pite

Hm, da nisi možda ljubomoran?

Jesam ljubomoran i neko će platiti zbog toga + 5... :)

Kako je dobar omot!

Nisam se nešto udubljivao ali ja stvarno ne kapiram ovaj omot... može li mala pomoć prijatelja da ukapiram....

Imam još nešto da vam kažem. Tiče se Grka i muzike, naravno. Naime, počela sam da čitam Cicerona i njegove "Rasprave u Tuskulu". Evo ga citat iz knjige: "Grci su smatrali da je vrhunac obrazovanosti znati pevati i svirati na žičanim instrumentima."
Pametni bili ovi Grci. Onaj ko u to vreme nije dovoljno dobro poznavao muziku, smatrao se nedovoljno obrazovanim. Iako je geometrija bila najcenjenija, matematičari najslavniji, ipak su veliku važnost pridavali i znanju o muzici.

Ako ikoga zanima, eto.

:klap: bravo Καρενκο ... inače i danas je tako ili bi trebalo da bude tako... zapadna civilizacija (da ne bude zabune tu spada i Rusija) smatra da su njeni temelji u starogrčkoj kulturi... praktično sebe vidi kao produžetak te kulture u svakom smislu...

Muzičari jesu inteligentni ljudi... imaju taj višak sinapsi u mozgu... inteligencija nije jedinstven fenomen... danas se smatra da postoji više oblika tog dara... muzički, matematički, lirski i sl....

Uči me Laki ovom nepravilnom pričanju i pisanju. Zanima me koju sam ocenu dobila za ovo.

Dobro ti ide, dumrem je postalo toliko uobičajeno da apostrof više i ne treba... Nije to nepravilno pričanje... to je sleng, lokalni jezik ili jezik neke subkulture... bez toga bi jezik prestao da se razvija i evoluira... stao bi praktično, a to nije dobro...

Nekada su sigurno postojali samo jednostavni glasovi Ua-Ua... Au-Au... sve dok neko nije slengirao sa krrrrrrrr... frrrrrrrrrr.... sigurno je bio smešan tada ali je napravio korak... i tako je sve počelo... novo i novo... sve dok jezik (pričanje) nije dobio melodiju a kasnije sve to prešlo u pesmu.... to je omogućilo da se razvije i uvežba govorni aparat, mišići, tetive, kosti i hrskavice, nervi koji sve to kontrolišu...mozak... ne može se slengirati bez kreacije... slengiranje je uvek tu doprinosilo i pomeralo granice...

Mica - zajebant... Mico zaboravio sam ja kako smo se upoznali... znači tebe sam gađao jabukama... onim zelenim i sočnim... pa dobro... lep je to izbor bio....

Šteta da ga i ovde ne pustim. Banz će se oduševiti.

Danijel je stvarno faca i šmeker... dobar je ritam gitarista... ne znam kakav je soler... ali fank-džezz ne može svako... mora da si i po karakteru ritmičan i vedar da bi to lepo svirao...

Sumara, Bonsai, pozdrav devojke... evo jedan novitet... hard rok... i Zlaji će se dopasti... gde li je taj čova?...

I budite srećni što vas YT služi kao mutav... 80% ovih klipova što kačite iz EU je nemoguće videti...

Pozdrav narode! :cao:

Slike su za Zlaju. Išla sam jutros sa bratom do kuće na selu .. I usput sam malo fotkala:

Fotke su ti sjajne,mada i nije bilo teško da ih uslikaš,kad živiš u tako lepom kraju....planine i šume na sve strane.Samo te zeza što nema reka,ali rešićemo i to...:aha:

Aj baciću posle neke fotke iz mog sela,kad završim nešto.

Sumara, Bonsai, pozdrav devojke... evo jedan novitet... hard rok... i Zlaji će se dopasti... gde li je taj čova?..

:uja: Trenutno je Zlaja u svet mitskog folklora,vilenjaka,hobita,zmajeva.....ali posmatram vas.

Ih i ja svasta pitam,trebala sam odma pretpostaviti cim si napisala da je bosanski.:kolac:
Da li je kupovni?
Muz obozava kad ja napravim,jedino sto ne umem je da razvucem kore,a i gotove uvek odrade posao,nije isto,naravno,obicno pojede skoro celu tepsiju,a nisam ni ja imuna na pitu.njam,njam
Znam da voles Danijela,to je za onaj griz pite

Kupovna :D

Hvalaa :heart:
Zbog njega možeš uzeti i još jedno parče.. :D
Pozdrav narode! :cao:

Fotke su ti sjajne,mada i nije bilo teško da ih uslikaš,kad živiš u tako lepom kraju....planine i šume na sve strane.Samo te zeza što nema reka,ali rešićemo i to...:aha:

Aj baciću posle neke fotke iz mog sela,kad završim nešto.

Može...i to prvo, i to drugo... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back