Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekako mi to sumnjivo
Mrzi me sad da se mučim sa Google translate jer nisi napisao u originalu sa gomilom onih umlauta
pa...zid u nama koji koliko god bio cvrst, stamen i samo nama izgledao neunistiv za sve druge spolja, bude imao makar jednu crvotocinu tog naseg skrivenog nepocinjenog ili sakrivenog greha bicemo muceni, ranjivi, lomni i slabi.

ne bi verovala sta krupne smedje oci i blagi osmeh mogu da urade cak i kada samo pitas koliko je sati.

pa...zid u nama koji koliko god bio cvrst, stamen i samo nama izgledao neunistiv za sve druge spolja, bude imao makar jednu crvotocinu tog naseg skrivenog nepocinjenog ili sakrivenog greha bicemo muceni, ranjivi, lomni i slabi.

ne bi verovala sta krupne smedje oci i blagi osmeh mogu da urade cak i kada samo pitas koliko je sati.
Ja sam to čula za Arapkinje
Poššto su često zabrađene ili bar ne bi trebalo da flertuju javno, pogledom urade neshvatljive stvari

Мозак ми је прокувао и не.могу да дишем,отворила сам прозор широм.ал' много је топло унутра а сутра нјављују још један овакав дан,не знам како ово прегурати.

ima i herendi radnja u segedinu...cak i sa komisionim modelima sa arhivskim soljicama za kafu koje su tanke ko flis papir

cena takvih-sitnica.

100 evra soljica i tanjiric

a u povratku svratis u pickovu radnju i nafukljas gepek sa klopom koja sva mirise.
Ja pričam o istoriji i umetnosti. Po tom pitanju u Segedinu je Ferenc Mora muzej, ali ima sasvim drugačiju postavku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back