mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.708
Možda jednom.@mali roker ako imaš prilike, preporuka za dolazak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda jednom.@mali roker ako imaš prilike, preporuka za dolazak.

i onda još jedanput, pa radna subotaJoš dva puta spavamo i petaaaak!![]()

Ja sutra "radim" od kućei onda još jedanput, pa radna subota
Ovo ti ne valja nešto. Spavala dva puta i gde je petak? Ha?!Još dva puta spavamo i petaaaak!![]()

Još dva puta spavamo i petaaaak!![]()

Ako imaš mogućnosti, daleko bolje od naših lopova po akvaparkovima i banjama.Možda jednom.
Ja jos nocas i gotova radna nedelja![]()

Rifate, jel si probo mađarsku salatu od kupusa, karamelizovanu, slatko kiselu?Ako imaš mogućnosti, daleko bolje od naših lopova po akvaparkovima i banjama.
Nisam. Samo smo jednom bili u restoranu, po ceo dan smo u bazenima.Rifate, jel si probo mađarsku salatu od kupusa, karamelizovanu, slatko kiselu?
Ja sam je prvi put probala jako davno na nekom proputovanju kroz Mađarsku u gluvo doba noćiNisam. Samo smo jednom bili u restoranu, po ceo dan smo u bazenima.
Cao Deki, kako si? Kako podnosis vrucinu?
Podnosim je dosta dobro, ne znam kako ona podnosi meneCao Deki, kako si? Kako podnosis vrucinu?

Kako ljudi mogu da žive na nbg? Osim sns rifera.Kako ljudi mogu da zive sa ovom vlagom, haos je
Ma biće sve ok, od koje ribe ti je ta čorba od ribe iliti riblja čorba?На ивици сам да се онесвестим,врућина је,мало једох чорбу од рибе а оно неко је умро и то је трећа особа за коју се зна,претежак осећај.
Kako ljudi mogu da zive sa ovom vlagom, haos je