- Poruka
- 94.093
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, da, sublimirala sam seZnao sam de nekaj ne valja s ovom kafanom
Gazdarice, da mozda i vi kojim slucajem niste poceli isparavati![]()
To je to Alex, iznudi faul na iskustvoNjemu mrdas obravama a meni ni cmoka ceo dan![]()
Možda limuntus.Samo kaj ces mi metnuti umjesto limuna, znam ja tebe![]()

Dok ja vidim...pa moze ti dati ideju, mislim ja bih tako napravio posto sam kreativan ko bundevaMala garsonjera je u pitanju, nema tu puno prostora za uredjivanje.
Savet od AI bi mi bio porazavajaci tu jer sam zavrsio gradjevinsku skolu.

Dok ja vidim...pa moze ti dati ideju, mislim ja bih tako napravio posto sam kreativan ko bundeva![]()
A koliko kvadrata ima stan?Krevet, sto i orman, nema puno varijacija.
Razmisljao sam da i sam uzmem nesto tog tipa ali onda rekoh, treba mi prostor da mogu lijepo trcati po stanu bez gaca ko manijak pa odlucio da ciljam na 60+ kvadrataKrevet, sto i orman, nema puno varijacija.

Bio jedan stan, lik stavi prvo bez slike, reko ako ces ga prodati onda se barem potrudi malo, ne budi bezobrazan. Nakon par dana ukloni oglas i vrati nazad ovaj put sa slikama s time da bolje da je panj to napravio, znaci slika noge od kreveta, sliku na zidu, wc skoljku i tako i podigne cijenu, sad ga opet uklonio tako da je vjerojatno platio profesionalca da mu uslika kako treba i ocekujem jos vecu cijenu, vjerojatno i njih prodaje sa stanomKrevet, sto i orman, nema puno varijacija.

A koliko kvadrata ima stan?
Pa super, dovoljno za pocetak pa lagano dalje, osim toga nitko ti ne brani da spavas u vise prostorijaNegde oko 30, meni dovoljno za pocetak.
Bar da se naspavam i da imam privatnost.

I za sreću može biti dovoljnoNegde oko 30, meni dovoljno za pocetak.
Bar da se naspavam i da imam privatnost.

Pa super, dovoljno za pocetak pa lagano dalje, osim toga nitko ti ne brani da spavas u vise prostorija
Bas mi je drago sto napokon imas privatnost, drzim ti fige da pronadjes stan iz svojih snova, i neku cehinju preko puta kutne da imas sto gledati navecer![]()
Ajhaj, pa kad pocnu djeca skakati po stanu, mali trupercici hahaha, onako sa kacigamaPrvo žena pa onda veci stan![]()