Nisi ti bila u Singapuru tamo vlaga 101% dišeš na škrge... misim nisam ni ja bio al mi pričali ljudi koji su biliKako ljudi mogu da zive sa ovom vlagom, haos je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti bila u Singapuru tamo vlaga 101% dišeš na škrge... misim nisam ni ja bio al mi pričali ljudi koji su biliKako ljudi mogu da zive sa ovom vlagom, haos je
Mukice, pa kako podnosiš toliku temperaturu?Kod mene danas bilo cak 32 u 6 kada sam zavrsio sa poslom, ne znam koliko je bilo preko dana jer sam bio u hali.
Mukice, pa kako podnosiš toliku temperaturu?

Ja živim na Nbg i super je 100 x bolje nego po onim miljakovcima, vidikovcima, karaburmama i ostalim rospi ćuprijama i bulbulderimaKako ljudi mogu da žive na nbg? Osim sns rifera.
Dobro sam, kako si ti, komšo?Tesko i jedva..
Kako si komsinice?![]()
Ja živim na Nbg i super je 100 x bolje nego po onim miljakovcima, vidikovcima, karaburmama i ostalim rospi ćuprijama i bulbulderima
Ne volim Bg uopšte. Ali ovi sns novopečeni lovatori su krindž.Ja živim na Nbg i super je 100 x bolje nego po onim miljakovcima, vidikovcima, karaburmama i ostalim rospi ćuprijama i bulbulderima
Nije loše.Dobro sam, kako si ti, komšo?![]()

Kaj ti je to krindž?Ne volim Bg uopšte. Ali ovi sns novopečeni lovatori su krindž.
Što mi milo, em dragoNije loše.![]()
Koje vrućine?Nisam lose
Kako podnosis vrucine?
Da pitamo AgiKaj ti je to krindž?
Svi su mi komšijeKako si joj i ti komsa?![]()

Milo Đukanović i Drago MlinarecŠto mi milo, em drago![]()
Teleport ključ.Kako si joj i ti komsa?![]()

Koje vrućine?
Svi su mi komšije![]()
Ja brkam bindž i krindžDa pitamo Agi![]()
Gde dole?Zar nisu vrucine dole?
AhaDrugar mi kaze da je Sinji vir opao za 2 metra.
Svima si komsinica?
Nije to ni do temperature, kad je jos i vlaga u vazduhu ne moz disesKod mene danas bilo cak 32 u 6 kada sam zavrsio sa poslom, ne znam koliko je bilo preko dana jer sam bio u hali.
Da, baš mi oni pali napametMilo Đukanović i Drago Mlinarec
Pa ako je gore od ovog, mogu komotno da preskocimNisi ti bila u Singapuru tamo vlaga 101% dišeš na škrge... misim nisam ni ja bio al mi pričali ljudi koji su bili
Nije tolika vlaga, jel imaš slučajno visok pritisak?Nije to ni do temperature, kad je jos i vlaga u vazduhu ne moz dises