- Poruka
- 6.984
moja naj poza :shock:....spasio si me covece...sad jos vise imam elana da skinem ovih par kila viska....puno ti hvala ko forumashu :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja naj poza :shock:....spasio si me covece...sad jos vise imam elana da skinem ovih par kila viska....puno ti hvala ko forumashu :wink:
Sa ''elegantno popunjenom'' ne dolazim do nikakvih poza.8)

cek malo, a sto? pa vis da moze sve poze![]()
Doggy..69..na stomaku..malo teze..![]()
sa bucama mogu razne poze...nemas ti pojma koja je to slast...![]()

muka ti zbog loseg varenja..
nego, jesi li ti decak ili devojcica?
ja ne volim kad kupim lenju pitu, a oni kreteni nisu oljushtili jabuke, vec samleli sa sve korom.Pa to i kazem..ne volim masno....ja sam decak
ja ne volim kad kupim lenju pitu, a oni kreteni nisu oljushtili jabuke, vec samleli sa sve korom.
e to ja ne volim.
Ne verujem ti ni reč![]()

Pa to i kazem..ne volim masno....ja sam decak
uvek mislim da si devojcica...
ne znam da l' zbog mene il' zbog tebe...

Hajde se upišite... mrtva trka
Nemoguće da je tako![]()
Tvoja pojašnjenja su brilijantna, kao i običnoDa se ja pitam, zarez, izbacila bih truta čačkalicom iz kuće.
@Tema
Pošto nisam muško mogu da kažem da su meni važni pogled i osmeh ili kod čačkalice ili kod truta, a bilo bi lepo da su normalne građe ili čačkalica ili trut (ovo je pesnička sloboda u izražavanju, to ako budeš nameravao da me vređaš, pa da ti odmah objasnim).

Naravno, bar koliko ima pištolja u ruci.A jel u pistolju ima metaka?
Ovo je već oda bucama i vredi bar dva glasabuce,buce,buce...male,debele,g0zate...jooooj...mmmmmm....aaaaaa...uuuuuu...yeah...pogodila me tema kao crep...ne samo sto gurmanski deluju...vec lepo i "masiraju"![]()