Чачанин напао наставнике свог детета јер није био задовољан оценама које су му закључене

Au brate, javili ti da ovce pripadaju vlasniku a da ih čobanin samo čuva. Ma bravo za tebe :rotf: znači, ti meni pošalješ svoje nevaspitano i neradno dete, ja sa njim provedem 5 h dnevno i vratim ti doktora nauka dok ti drndaš fon i blejiš po društvenim mrežama? Važi :mrgreen:
dzaba karikiras
to sto radis je perfidna demagogija koja je provaljena prica
prosvetari su najvecim delom sami krivi !
i neka im je ovako. zanju plodove svog rada

dzaba karikiras
to sto radis je perfidna demagogija koja je provaljena prica
prosvetari su najvecim delom sami krivi !
i neka im je ovako. zanju plodove svog rada
Šta je provaljeno u priči da se roditelji sve manje bave svojom decom? Oni platežni angažuju dadilje i privatne nastavnike, a ovi manje platežni odgajaju buduće generacije nevaspitanih i nesposobnih. Naravno, ne odnosi se na sve roditelje, normalno da ima divnih porodica i divne dece...ali tvoj stav je stav ovih prvih, šta će mi nastavnica, imam više para od nje,oni ne koštaju ništa..

Šta je provaljeno u priči da se roditelji sve manje bave svojom decom? Oni platežni angažuju dadilje i privatne nastavnike, a ovi manje platežni odgajaju buduće generacije nevaspitanih i nesposobnih. Naravno, ne odnosi se na sve roditelje, normalno da ima divnih porodica i divne dece...ali tvoj stav je stav ovih prvih, šta će mi nastavnica, imam više para od nje,oni ne koštaju ništa..
eto lakse ti je da pljujes po narodu koji radi i privredjuje
uostalom i tebe placa i sve sto imas je zahvaljujuci porezima koje placaju ti isti roditelji
nego da prihvatis odovornost

sad su roditelji krivi
i sistem
i babe i dede
i internet
i televizija
i rialiti
i sve je i svasta krivo
samo nisu oni kojima je posao da uce decu i oni sa kojima ta deca provode najvise vremena

ma nemoj...

prosvetari su na dnu jer su to dno sami napravili
i nije mi ih zao uopste
i ne treba niko da im pomaze
i cinjenica je da nista i nece pomoci
i da ce sve vise represije biti
i da vam crnilo tek dolazi

pozitj

eto lakse ti je da pljujes po narodu koji radi i privredjuje
uostalom i tebe placa i sve sto imas je zahvaljujuci porezima koje placaju ti isti roditelji
nego da prihvatis odovornost

sad su roditelji krivi
i sistem
i babe i dede
i internet
i televizija
i rialiti
i sve je i svasta krivo
samo nisu oni kojima je posao da uce decu i oni sa kojima ta deca provode najvise vremena

ma nemoj...

prosvetari su na dnu jer su to dno sami napravili
i nije mi ih zao uopste
i ne treba niko da im pomaze
i cinjenica je da nista i nece pomoci
i da ce sve vise represije biti
i da vam crnilo tek dolazi

pozitj
Gde si ti u mom postu prošitao da pljujem ljude koji privređuju? I kako ti ide matematika, a? ;) Da mi izračunaš sa kim dete provede najviše vremena,može? ;) to što ti mrziš prosvetare je idealna karakteristika za brže napredovanje u određenim strukturama :mrgreen:

Gde si ti u mom postu prošitao da pljujem ljude koji privređuju? I kako ti ide matematika, a? ;) Da mi izračunaš sa kim dete provede najviše vremena,može? ;) to što ti mrziš prosvetare je idealna karakteristika za brže napredovanje u određenim strukturama :mrgreen:
ne znas i ne mozes da adresiras nista a da ne izmislis ili upotrebis predrasude i perfidnost

meni bi bila nezamisliva cast kad bi ti kulirala moje postove
Meni bi bila takođe čast kada me ne bi citirao, a ja, mada nas smatraš kojekakvima, nisam toliko nekulturna da ne odgovorim kada mi se neko obrati. A i pravo da ti kažem, dosadilo mi je da ćutim na takve prosvetomrzače, koji sve propuste decenijama svaljuju na prosvetu a ne vide koliliko su duboko potonuli...

Meni bi bila takođe čast kada me ne bi citirao, a ja, mada nas smatraš kojekakvima, nisam toliko nekulturna da ne odgovorim kada mi se neko obrati. A i pravo da ti kažem, dosadilo mi je da ćutim na takve prosvetomrzače, koji sve propuste decenijama svaljuju na prosvetu a ne vide koliliko su duboko potonuli...
i evo opet krecemo sa vredjanjem...
bukvalno si slika i prilika onoga sto jesi <3
drago mi je sto se ovako otkrivas da vide ljudi i odagnaju eventualne sumnje

Back