Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.459
Opaaa, sad će početi da šalju i profesionalne batinaše.Nažalost, serija nemilih vesti se nastavlja...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opaaa, sad će početi da šalju i profesionalne batinaše.Nažalost, serija nemilih vesti se nastavlja...
dzaba karikirasAu brate, javili ti da ovce pripadaju vlasniku a da ih čobanin samo čuva. Ma bravo za tebe znači, ti meni pošalješ svoje nevaspitano i neradno dete, ja sa njim provedem 5 h dnevno i vratim ti doktora nauka dok ti drndaš fon i blejiš po društvenim mrežama? Važi
Šta je provaljeno u priči da se roditelji sve manje bave svojom decom? Oni platežni angažuju dadilje i privatne nastavnike, a ovi manje platežni odgajaju buduće generacije nevaspitanih i nesposobnih. Naravno, ne odnosi se na sve roditelje, normalno da ima divnih porodica i divne dece...ali tvoj stav je stav ovih prvih, šta će mi nastavnica, imam više para od nje,oni ne koštaju ništa..dzaba karikiras
to sto radis je perfidna demagogija koja je provaljena prica
prosvetari su najvecim delom sami krivi !
i neka im je ovako. zanju plodove svog rada
Sakupiće ekipu sa foruma,čini mi seOpaaa, sad će početi da šalju i profesionalne batinaše.
eto lakse ti je da pljujes po narodu koji radi i privredjujeŠta je provaljeno u priči da se roditelji sve manje bave svojom decom? Oni platežni angažuju dadilje i privatne nastavnike, a ovi manje platežni odgajaju buduće generacije nevaspitanih i nesposobnih. Naravno, ne odnosi se na sve roditelje, normalno da ima divnih porodica i divne dece...ali tvoj stav je stav ovih prvih, šta će mi nastavnica, imam više para od nje,oni ne koštaju ništa..
Gde si ti u mom postu prošitao da pljujem ljude koji privređuju? I kako ti ide matematika, a? Da mi izračunaš sa kim dete provede najviše vremena,može? to što ti mrziš prosvetare je idealna karakteristika za brže napredovanje u određenim strukturamaeto lakse ti je da pljujes po narodu koji radi i privredjuje
uostalom i tebe placa i sve sto imas je zahvaljujuci porezima koje placaju ti isti roditelji
nego da prihvatis odovornost
sad su roditelji krivi
i sistem
i babe i dede
i internet
i televizija
i rialiti
i sve je i svasta krivo
samo nisu oni kojima je posao da uce decu i oni sa kojima ta deca provode najvise vremena
ma nemoj...
prosvetari su na dnu jer su to dno sami napravili
i nije mi ih zao uopste
i ne treba niko da im pomaze
i cinjenica je da nista i nece pomoci
i da ce sve vise represije biti
i da vam crnilo tek dolazi
pozitj
ne znas i ne mozes da adresiras nista a da ne izmislis ili upotrebis predrasude i perfidnostGde si ti u mom postu prošitao da pljujem ljude koji privređuju? I kako ti ide matematika, a? Da mi izračunaš sa kim dete provede najviše vremena,može? to što ti mrziš prosvetare je idealna karakteristika za brže napredovanje u određenim strukturama
Aha, važi, more bit da numem da čitam tvoje postovene znas i ne mozes da adresiras nista a da ne izmislis ili upotrebis predrasude i perfidnost
meni bi bila nezamisliva cast kad bi ti kulirala moje postoveAha, važi, more bit da numem da čitam tvoje postove
Meni bi bila takođe čast kada me ne bi citirao, a ja, mada nas smatraš kojekakvima, nisam toliko nekulturna da ne odgovorim kada mi se neko obrati. A i pravo da ti kažem, dosadilo mi je da ćutim na takve prosvetomrzače, koji sve propuste decenijama svaljuju na prosvetu a ne vide koliliko su duboko potonuli...meni bi bila nezamisliva cast kad bi ti kulirala moje postove
i evo opet krecemo sa vredjanjem...Meni bi bila takođe čast kada me ne bi citirao, a ja, mada nas smatraš kojekakvima, nisam toliko nekulturna da ne odgovorim kada mi se neko obrati. A i pravo da ti kažem, dosadilo mi je da ćutim na takve prosvetomrzače, koji sve propuste decenijama svaljuju na prosvetu a ne vide koliliko su duboko potonuli...