Quantcast

Čačak: Grupa građana okupljena oko Ivana Ćalovića blizu bojkotu izbora

комшија

Buduća legenda
Poruka
43.690
https://www.danas.rs/politika/cacak-grupa-gradjana-okupljena-oko-ivana-calovica-blizu-bojkotu-izbora/

Čačak: Grupa građana okupljena oko Ivana Ćalovića blizu bojkotu izbora

U grupi građana okupljenoj oko uglednog čačanskog advokata Ivana Ćalovića još nije doneta odluka, da li će bojkotovati naredne lokalne izbore, ali izvori iz ove političke grupacije kažu da je vrlo neizvesno njihovo učešće na lokalnim izborima.
Piše: Komentarpress 11. septembra 2019. 20.50

Dodaju da su bliži odluci da se pridruže bojkotu, objavio je Komentarpress.
– Deo članstva smatra da treba da izađemo na izbore, jer uživamo veliku popularnost u Čačku, naručito naš frontmen Ivan Ćalović. Ipak, mnogi od nas smatraju da izlaskom na izbore dajemo legitimitet ovoj nedemokratskoj vlasti u Čačku i da na taj način odlažemo konačni obračun građana sa nekoliko lokalnih moćnika, koji moraju biti obuhvaćeni procesom lustracije – rekao je jedan od osnivača Ćalovićeve grupe građana.

On je kazao da će osloboditi Čačak od „bahatih“ naprednjaka na ovaj ili onaj način i da će sprečiti da dva čačanska moćnika pobegnu iz Srbije nakon Vučićevog odlaska s vlasti.
– Jedan od dva čačanska moćnika koji su naučili da kupuju da namiruju i predstavnike vlasti i predstavnike opozicije ovog puta neće naći način da se izvuku, uprkos njihovim tajnim dilomovima s Vukom Jeremićem. Njihov plan da jedan pobegne u Češku, a drugi u Italiju neće proći – zaključio je u oštrom tonu sagovornik opozicije koju predvodi advokat Ćalović.
Хајмо Чачани, ´ајмо Србијанци! нећете ваљда ВИ да останете записани у историји Србије као strikebreaker_и у време када се руши диктаторски режим не-Србина пореклом из Чипуљића код Бугојна у БиХ!
 
Top