Ćacad okupirala sport u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
17.297
Predsednik KSS a Nebojša Čović
Predsednik FSS a Dragan Džajić
Predsednik RSS a Nenad Jankov
Predsednik VSS a Viktor Jelenić
Predsednik OSS a Đula Mešter

I kao šlag na tortu danas je izabran novi predsednik Olimpijskog Komiteta Srbije - Dejan Tomašević, redovni posetilac Ćacilenda koji je studente nazivao Ustašama.

Naravno ne sumnjamo u stručnost ovog ljigavca koji se predsedniku uvukao u guzicu tako što je izjavio:

"Moja majka više voli vas nego mene!"

Poslednja izmena:
Da li može da predsednik OKS a bude npr Vanja Grbić, Sale Đorđević, Željko Obradović.. il baš mora svuda naprednjak?

Ovo je naravno idiotsko pitanje al samo sam hteo da uporedim veličinu nekih sportista koji su cenjeni i kod nas i u svetu al to pri izboru nije bitno nego je najbitnije da li mama sportiste voli predsednika Vučića!

Ono što sigurno znamo, to je da Nole u ovoj konstelaciji nije kvalifikovan da vodi Teniski savez.

Jedan propali teniser ne može nikako dobiti tu funkciju.
Пропали тенисер Новак Ђоковић
звучи као наслов следеће шешељеве кљиге

Poslednja izmena od moderatora:
Kada su ti jedina nada ostali fudbaleri jasno je koliko su caciji olupali sport u Srbiji.

Krah srpskog sporta - Zvezda, Partizan, košarkaši, odbojkašice, jedina nada su fudbaleri​

Ljubitelji sporta u Srbiji želeće što pre da zaborave ovo leto. Razočarali su košarkaši Srbije, odbojkašice, fudbaleri Partizana, Radničkog iz Kragujevca i Novi Pazara, Zvezda ne igra u Ligi šampiona.

Back