ca je Londra kontra Splita grada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

visky

Početnik
Poruka
4
E, pa sta da vam kazem, imam zarku zelju da skoknem u Split i Dubrovnik, ali vise niko nije objektivan sto se tice situacije ( kad te cuju ubice te, ali slusaju Karleusu u kolima)(hercegovci bi te odma ubili...) dokle, ima li ko objektivan nesto da napise o trenutnoj situaciji u tim gradovima.Nemam rodbinu, ali bi otisao solo na par dana...
Molim za objektivnost, pa nisu valda tamo svijos uvek naostreni

itaka.s

Obećava
Poruka
86
visky:
E, pa sta da vam kazem, imam zarku zelju da skoknem u Split i Dubrovnik, ali vise niko nije objektivan sto se tice situacije ( kad te cuju ubice te, ali slusaju Karleusu u kolima)(hercegovci bi te odma ubili...) dokle, ima li ko objektivan nesto da napise o trenutnoj situaciji u tim gradovima.Nemam rodbinu, ali bi otisao solo na par dana...
Molim za objektivnost, pa nisu valda tamo svijos uvek naostreni

Visky,
bila sam u Splitu prosle jeseni,i nije mi se dogodilo nista ruzno.Nemas pojma koliko sam uzivala setajuci tim gradom nakon toliko godina.Malo se kao nasmese kada cuju ekavicu, ali zaista nisam imala nikakviih neugodnosti.Ipak, mislim da momci moraju biti malo oprezniji.U tom delu (narocito oko Kastela )izginulo je dosta mladih ljudi za vreme rata i zbog toga se lako moze desiti da neko malo lakse izgubi kontrolu.Misliim da je jos rano za varijantu godisnjeg odmora, ako tamo nemas rodbinu.Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.