Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goodday:za moderatore: obrisite kada dobijem odgovor
za Busturu: ok si lik i poshtujem neke tvoje stavove....ali imam jedno pitanje....verujem da bi odgovor na njega interesovao josh neke chlanove....
KADA CES PRESTATI DA PALISH OVE LJUDE OVDE![]()
![]()
KADA![]()
Think about it:goodday:za moderatore: obrisite kada dobijem odgovor
za Busturu: ok si lik i poshtujem neke tvoje stavove....ali imam jedno pitanje....verujem da bi odgovor na njega interesovao josh neke chlanove....
KADA CES PRESTATI DA PALISH OVE LJUDE OVDE![]()
![]()
KADA![]()
Zasto ih pali? Covek ima svoje stavove i slobodno ih iznosi.
:shock: pa kako, zar ti nisi marsovac???Bustura:Pustite me jos samo malo. :wink:
Jednom sam objasnio sebe.Ali to nisu mnogi skontali.
Ko sam sta sam.I zasto ovo radim.
Ako skinete 15% od svega napisanog.Opet dobijete istinu.Ali zescu.I tada nikom nista nebi bilo jasno.
Bolje nek ostane ovako.
AHA_ja sam tajblondi::shock: pa kako, zar ti nisi marsovac???Bustura:Pustite me jos samo malo. :wink:
Jednom sam objasnio sebe.Ali to nisu mnogi skontali.
Ko sam sta sam.I zasto ovo radim.
Ako skinete 15% od svega napisanog.Opet dobijete istinu.Ali zescu.I tada nikom nista nebi bilo jasno.
Bolje nek ostane ovako.
ehhh sad se razočarah duboko...
Armagedon:Nije jedini "lozach" na forumu.Tu je i kojote(lozi ribe),gazdarica (na nju se loze),snezna kraljica (Olgica) i medju njima i ti-goodday![]()
Ih, armagedon, nisi u toku...Armagedon:Nije jedini "lozach" na forumu.Tu je i kojote(lozi ribe),gazdarica (na nju se loze),snezna kraljica (Olgica) i medju njima i ti-goodday![]()
Ahagoodday:ma ok shto si ti "objasnio sebe"....
negoooo....kada cesh prestati da palish ljude bre![]()
...
da si marsovac to i moze da prodje......
Bustura::shock: Zasto.
Zato sto jesam takav kakav jesam.
Nema razloga.A i nije on takav.Barem nije bio prosle noci.Kada sam ga izvukao iz bubnja. 8)
Fala svima na lepim recima.analiticar:Bustura::shock: Zasto.
Zato sto jesam takav kakav jesam.
Nema razloga.A i nije on takav.Barem nije bio prosle noci.Kada sam ga izvukao iz bubnja. 8)
E, sada se izdade....A moglo je možda da preraste u dugotrajnu romansu...
![]()
![]()
U svakom slučaju OK si lik, i puno pozdrava,![]()
Izvini gazdariceGazdarica:Ih, armagedon, nisi u toku...Armagedon:Nije jedini "lozach" na forumu.Tu je i kojote(lozi ribe),gazdarica (na nju se loze),snezna kraljica (Olgica) i medju njima i ti-goodday![]()
Ja sam se povukla u penziju, a tu su sad druge forumasice, kao predmet zudnje... Ili cega vec...![]()
...da si prokomentarisao moju porukicu :shock: ?kojote:Armagedon:Nije jedini "lozach" na forumu.Tu je i kojote(lozi ribe),gazdarica (na nju se loze),snezna kraljica (Olgica) i medju njima i ti-goodday![]()
...Ne LOZI kojote nikakve (TVOJE) RIBE...
...KOJOTE se LOZI NA...(neKOLIKO)...
... slatke zenske likove :wink:
... i njihove nikove![]()
p.s.Tebe cu, mozda, stvarno da "lozim"-bljack!
Sve ja to znam,nego velim,sto da ne kazem ono sto mislim? :?goodday:nece se on leba najesti od tvojih izvinjenja.....