Busted!

Kada sam se smuvala sa deckom (a igrala sam se ledene kraljice i kao fol bila nezainteresovana, a u stvari sam umirala za njim), poslala sam drugarici sms otprilike sledece sadrzine: "On je Apolon, lep kao andjeo, ljubi se fenomenalno i neverovatno je seksi!" A onda mi on odgovara u istom fazonu kao da drugu salje poruku...

Zar ti ne rece da ne igras uopste te igrice toplo hladno? I da si majstor smotanosti?

Je l' vam se desio neki gaf, nešto zbog čega ste prvo crveneli i propadali u zemlju, a posle se smejali ... neka smešna situacija, uhvaćeni na delu itd.
Ništa neprijatno, nešto onako... da ste se posle od srca smejali i prepričavali :)

Naravno, ne mislim na dogodovštine iz vojske, nego na relaciji vi i dečko, devojka, muž, žena, švaler/ka, dodati: ____________ itd. :)

jeste...:rumenko:

Je l' vam se desio neki gaf, nešto zbog čega ste prvo crveneli i propadali u zemlju, a posle se smejali ... neka smešna situacija, uhvaćeni na delu itd.
Ništa neprijatno, nešto onako... da ste se posle od srca smejali i prepričavali :)

Naravno, ne mislim na dogodovštine iz vojske, nego na relaciji vi i dečko, devojka, muž, žena, švaler/ka, dodati: ____________ itd. :)

Jeste,na pocetku sexualnog zivota:) kad je ribica pocela da prdi,a ja mislila da je to onaj drugi prdez.i nisam htela da nastavim,jer me bilo blam,dok mi decko nije objasnio:) toga se cesto setim,sad mi smesno,ali tad mi je bas bilo uzasno:)

Back