gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Koga si t.cala od njih trojce?!![]()

pa to sve jedan isti

a bar da jesam, bash je bio dobar...

u svakom pogledu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga si t.cala od njih trojce?!![]()
Kada sam se smuvala sa deckom (a igrala sam se ledene kraljice i kao fol bila nezainteresovana, a u stvari sam umirala za njim), poslala sam drugarici sms otprilike sledece sadrzine: "On je Apolon, lep kao andjeo, ljubi se fenomenalno i neverovatno je seksi!" A onda mi on odgovara u istom fazonu kao da drugu salje poruku...
pa to sve jedan isti
a bar da jesam, bash je bio dobar...
u svakom pogledu![]()
Je l' vam se desio neki gaf, nešto zbog čega ste prvo crveneli i propadali u zemlju, a posle se smejali ... neka smešna situacija, uhvaćeni na delu itd.
Ništa neprijatno, nešto onako... da ste se posle od srca smejali i prepričavali
Naravno, ne mislim na dogodovštine iz vojske, nego na relaciji vi i dečko, devojka, muž, žena, švaler/ka, dodati: ____________ itd.![]()
Je l' vam se desio neki gaf, nešto zbog čega ste prvo crveneli i propadali u zemlju, a posle se smejali ... neka smešna situacija, uhvaćeni na delu itd.
Ništa neprijatno, nešto onako... da ste se posle od srca smejali i prepričavali
Naravno, ne mislim na dogodovštine iz vojske, nego na relaciji vi i dečko, devojka, muž, žena, švaler/ka, dodati: ____________ itd.![]()
Naljuti se ti... Ja sam pomislio - malo li joj je, pa oce 3 kom, a ono ne mozes da obrlatis ni tog jednog, trostrukog... Ma bruka si za krstu!
![]()
Zar ti ne rece da ne igras uopste te igrice toplo hladno? I da si majstor smotanosti?