busenje usiju...

vrlo moguce, nego jel' stavljas nesto? cini mi se trebalo bi mackati/prskati necim tipa (antibiotska mast, hidrociklin, hloranfenikol???) i sl. i okreteti mindjusu :per: levo desno dok zarasta :mrgreen:

e nemoj stvarno da vrtis mindjuse, povredices se :)

hloramfenikol...ili kako se vec vabi...
jel to dosta?
inace, vise me ne boli tj. ne osjecam usi...
to je valjda dobro?

Ma jel vi stvarno busite usi pistoljem il me zezate?! Mislim, to sam ja radila kad sam imala 13, ali tada jos nije bilo pirsinga kod nas, ali otkad imate pirsing, nema govora o glupom pistolju koji ti razara tkivo i ne mozes mesec dana da spavas na stranu... Ajmeeeeee

Nekada su to radili lekari a onda se pojavila opcija kod zlatara pištoljem...Ja nisam nisam smela da odem da mi oni to urade nego sam sama kupila par "medicinskih" minđuša,i sama to uradila.Računam ako boli,on sigurno neće da stane a ja oću.Ali nije bilo strašno.Malo posle sam to uradila još jednom.

Jel' ima neko ideju kako da obnovim stare rupice, a da ne bude ponovo busenje usiju.? Imam nekoliko rupica na uhu koje su se vremenom skroz zatvorile jer nisam nosila sve mindjuse , vec samo po jednu u svakom uhu. Sad bih da ih ponovo aktiviram, ali da ne busim ponovo usi ...

Evo ja sam se sada ukljucila i bas me interesuje ova tema. Vidim da pricate o busenju usiju kod odraslih ali me interesuje kako je to kod dece. Cula sam da to rade zlatari i pistoljem probuse ali se dvoumim da li to uopste da radim svojoj cerki od 6 godina i da li boli.

Back